131019098
26 Nisan 2024, Cuma

YÜCEL İLÇE BAŞKANLARIYLA BULUŞACAK

1 Temmuz 2021, Perşembe 06:51

     


CHP İl Başkanı Deniz Yücel, aralarında CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın da bulunduğu ilçe başkanlarıyla toplantı yapacak.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, aralarında CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın da bulunduğu ilçe başkanlarıyla 5 Temmuz Pazartesi günü Tarihi Asansör’de kahvaltıda bir araya gelecek. Saat 09.30’da gerçekleşecek toplantıda parti içi çalışmalar masaya yatırılacak. Öte yandan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısının ardından saha çalışmalarını hızlandıran CHP’de, önümüzdeki günlerde il yönetim toplantılarının ilçelerde yapılması yönünde bir hazırlık olduğu da öğrenildi.

Oğuzhan, “Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Pandemi nedeniyle yapamadığımız programlarımızdan birisi de bu toplantılar. Normalleşme süreciyle beraber çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu kapsamda Pazartesi günü Tarihi Asansör’de, İl Başkanımız Deniz Yücel ile buluşacağız. Kendisine ilçede yapmış olduğumuz faaliyetlerle ilgili tuttuğumuz raporları sunacağız. İlçemizde yapmayı planladığımız çalışmalardan bahsedeceğiz. Verimli bir toplantı olacağını düşünüyorum” dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler