131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

AK PARTİ'DE YENİ BAŞKAN HAMDİ ERDEM

1 Kasım 2019, Cuma 06:50

     


AK Parti İzmir Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nail Kocabaş, AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na Hamdi Erdem’in atandığını açıkladı.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nda, başkan adaylığı için konuşulan isimler partinin genel merkezine görüşmeye çağrılmıştı. Adaylık için konuşulan isimlerden; İsa Önal, Fatih Bozduman, Kerim Taşçı, Zülküf Koçoğlu ve Hamdi Erdem Perşembe günü 09.30’da yapılacak olan görüşme için genel merkeze davet edilmişti. Genel Merkezdeki görüşmelerin ardından ileri bir tarihte yapılacak olan ilçe kongresine kadar partinin yeni ilçe başkanının Hamdi Erdem olduğu açıklandı.

Kocabaş açıkladı

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Nail Kocabaş, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Genel merkezimizin takdirleri ile Aliağa Hamdi Erdem, Beydağ Ogün Asil Aydoğdu ve Güzelbahçe İlçe Başkanlığımıza Saime Uz atanmıştır. Partimizin hizmet yarışında ataması gerçekleşen ilçe başkanlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Hamdi Erdem’e başarılar diledi

Hamdi Erdem’in atanmasının ardından ilçede vekâleten görev yapan Emrullah Duran ise şahsi sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak, “Yaklaşık 2 aydır geçici olarak ilçe başkanlığını yaptığım İzmir’in birbirinden güzel ilçelerinden biri olan Aliağa ilçemizin yapılan çalışmalar, kamuoyu yoklamaları, temayül sonucu ve genel merkez teşkilat başkanlığımızın takdirleri ile İlçe başkanlığına Hamdi Erdem atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diler, 2 ay boyunca beni kendi evlatları gibi kabul edip çalışmalarımıza katkı koyan tüm Aliağalı hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım. İlk günkü aşkla durmak yok, yola devam.” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler