131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

Acar: “Aliağa il olmayı hak ediyor”

2 Nisan 2024, Salı 06:03

     


Serkan Acar’ın üçüncü kez Aliağa Belediye Başkanlığı’na seçilmesine sevinen Aliağalılar seçim gecesi Demokrasi Meydanı’nı doldurdu. Konuşması sık sık Aliağa'nın 82. plakaya sahip il olmasına atıfta bulunan “82 Aliağa” sloganlarıyla kesilen Acar, “Aliağa İl olmayı hak eden en başta gelen şehirdir” dedi.

Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerin resmi olmayan sonuçlarına göre Serkan Acar üçüncü kez Aliağa Belediye Başkanlığı’na seçildi. Acar’ın yeniden başkan seçilmesine sevinen Aliağalılar seçim gecesi Demokrasi Meydanı’nı doldurdu. Demokrasi Meydanı’nda toplanan kalabalığın arasında MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, AK Parti ile MHP’nin il ve ilçe yöneticileriyle Cumhur İttifakı’nın Aliağa Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

“82 Aliağa”

Meydanda toplanan kalabalık yeniden göreve seçilen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar lehine sloganlar atarken, bazı vatandaşlar da ilçe sokaklarında gecenin ilerleyen saatlerine kadar konvoy oluşturdu. Demokrasi Meydanı’nın yakınındaki binaların üzerinde havai fişek gösterileri yapıldı. Seçim sonuçlarının alınmasının ardından Demokrasi Meydanını dolduran Aliağalılara hitap eden Serkan Acar, yeni dönemde Aliağa'nın il olması gerektiğini ilan etti. Acar'ın konuşması sık sık vatandaşlar tarafından Aliağa'nın 82 plakaya sahip il olmasına atıfta bulunan “82 Aliağa” sloganlarıyla kesildi.

“Aliağa il olmayı hak eden en başta gelen şehir”

Demokrasi Meydanı’nda toplanan vatandaşlara teşekkür konuşması yapan Serkan Acar, “Tüm ülkemizde olduğu gibi Aliağa’mızda da bir demokrasi bayramı yaşandı. Halkımız sandıklara giderek 5 yıl boyunca Aliağa’mızı yönetecek belediye başkanının seçimini yaptı. Ben, Allah'a hamdolsun ki bir kez daha sizler tarafından görevlendirildim. Allah hepinizden razı olsun. Halkımıza şükranlarımı sunuyorum, çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal ediniz. Bizler 10 yıl boyunca Aliağa’mızın birikmiş sorunlarını çözmeye çalıştık. Aliağalıları, Aliağa'da mutlu etmeye çalıştık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza güzel bir Aliağa oluşturmaya çalıştık. Bu seçim dönemine geldiğimizde de projelerimizi sizlerle paylaştık. Artık seçim bitti. Allah izin verirse hep birlikte omuz omuza vereceğiz ve bizler sizlere layık olabilmek adına 24 saat çalışmaya devam edeceğiz. Lakin şunu bilmenizi isterim ki; bunu ilk defa ilan ediyorum, size sunduğumuz o projelerin bütünü aslında, Aliağa bir ilçe değil, şehir olmayı, il olmayı hak ediyor. Buradan ilan ediyorum; Aliağa il olmayı hak eden en başta gelen şehirdir. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah eksikliğinizi göstermesin. Allah hepinizden razı olsun.” İfadelerini kullandı.

(DERYA SÜNER)

 

 







 
Son Eklenen Haberler