131019098
29 Mart 2024, Cuma

“GELECEK YÜZYILDA CHP İKTİDARINI YAŞAYACAĞIZ”

2 Eylül 2020, Çarşamba 06:33

     


CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ilçe gezileri kapsamında CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Polat, “Gelecek yüzyılda Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, önce CHP Aliağa İlçe Başkanlığını, ardından da Aliağa Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Polat ziyaretle ilgili açıklamada bulundu.

“İnsanlarımızla dayanışarak iktidarı kucaklayacağımıza inanıyoruz”

Polat açıklamasında, “ Özellikle partimizin yapmış olduğu olağan kurultaydan sonra ve ikinci yüzyıla çağrı beyannamemiz ile birlikte genel başkanımızın bize yüklediği sorumluluk gereği gittiğimiz her yerde partimizin ikinci yüzyıla ne şekilde hazırlandığını, nasıl baktığını anlatmaya çalışıyoruz. Yine bölgemizde özellikle salgın sonrasında neler yaşandı?, yurttaşımız, çiftçimiz, esnafımız neyle karşı karşıya kaldı?, bunları gözlemek ve Türkiye’ye dair bunlardan bir çıkarsama yapmak üzere buradayız. Vatandaşımızdan oy alıp köşesine çekilmek yerine vatandaşın içerisinde olup dertlerini dinlemeye çalışıyoruz. Bu amaçlarla bölgenin tamamını ziyaret ediyorum. Özellikle çiftçilerimizi ziyaret edip neler yaşadıklarını gördük. Bunları görmek bizi çok daha fazla yaraladı. Esnafımızın pandemi koşullarını ne kadar zor geçirdiğini görüyoruz. Bunlarla ilgili politikalar geliştirmek üzere raporlarımızı hazırlayıp parti genel merkezimize sunacağız. Vatandaşın iktidarla ilişkisine baktığımızda bu koşullarda bile iktidarın kendi yandaşını düşünerek politikalar ürettiğini, onların ekonomisini düşündüğünü, onların ceplerini solduracak politikalar ürettiğini bölgemizde görmek bizi üzüyor. Bunları Türkiye’ye anlatacağız. Bunları partimizin yetkili kurumlarına rapor edeceğiz. Ziyaretimizin anlamı budur. Bir hareket yaratabilirsek ne mutlu bize. İnsanlarımızla dayanışarak iktidarı kucaklayacağımıza inanıyoruz. Hep beraber heyecanlıyız. Çünkü gelecek yüzyılda Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını yaşayacağız. Bunu görüyoruz bütün örgütlerimizde.” İfadelerini kullandı.

“Tamamen iktidara hazır bir Cumhuriyet Halk Partisi var”

Ziyaret sonrası CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan da değerlendirmede bulundu. Oğuzhan açıklamasında, “Milletvekillerimiz ikinci yüzyıla çağrı beyannamesi gereği de gerekli çalışmalarını yapıyor. Kendilerine o noktada da teşekkür ediyoruz. Biz de burada ilçe yönetimince partinin koşullarında ne kadar çalışabilirsek o ölçüde çalışıyoruz. Vatandaşımız pandemiden daha fazla etkilendi. Ekonominin de iyice dibe vurmasıyla bu süreç zorlaştıkça zorlaştı. Hem esnafımız hem çiftçimiz sıkıntılı. Sıkıntılı günler yaşayıp sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Ama biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bütün bu problemlere çözüm önerilerini getireceğiz. Tamamen iktidara hazır bir Cumhuriyet Halk Partisi var. O anlamda iktidar yolunun açılması içinde topyekun bir çalışma içerisindeyiz. O nedenle bizim çalışmalarımıza katkı verdiği için milletvekilimize de teşekkür ediyorum.” dedi. İlçe binasındaki ziyaretin ardından Aliağa Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnaf ziyaret edildi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler