ÖSEN: “DEVA PARTİSİ’NİN BEREKETLİ DAMLALARI ALİAĞA’YA YAYILACAK”
2 Eylül 2021, Perşembe 07:11| Tweet |
DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Aliağa İlçe Başkanı Emre Kaya’ya yetki belgesini teslim etti. Ösen, “DEVA Partisi’nin bereketli damlaları Aliağa’ya yayılacak” dedi.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Aliağa’da ilçe başkanı ve yönetimini belirledi. DEVA Partisi böylelikle İzmir’in 22 ilçesinde teşkilatlanmasını tamamlamış oldu. Partinin Aliağa İlçe Başkanlığına Emre Kaya getirildi. DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Aliağa İlçe Başkanı Emre Kaya’ya yetki belgesini teslim ederken, en kısa sürede teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak kentin her noktasında olmayı hedeflediklerini söyledi. Ösen, “Türkiye’nin dev sanayi kuruluşlarını barındıran Aliağa, İzmir için ayrı bir önem taşıyor. Sanayinin kalbinde DEVA Partisi’nin umutlarını paylaşan ve yayan, her biri kendi içinde inanmışlıkla yoğrulmuş Aliağa İlçe Teşkilatımızın mensupları, temelleri sağlam zemine oturtulmuş fikirlerle ilçesinin ve ülkesinin geleceğini bir an olsun aklından çıkarmadan siyaset yapıyor. Her birimizin umut dolu yarınlarda hayalini kurduğu huzurlu, mutlu ve refah içerisindeki Aliağa için en önemli adımımızı hep birlikte atıyoruz. DEVA Partisi’nin bereketli damlaları Aliağa’ya yayılacak” dedi.
“Titizlikle hareket ediyoruz”
İçinde bulunduğumuz pandemi döneminin zorluklarına rağmen teşkilatlanma çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini, ilçe yönetimlerini oluştururken titizlikle hareket ettiklerini belirten Ösen, “Şu anda İzmir’in 22 ilçesinde yönetimlerimizi oluşturduk, 6 ilçede kongremizi yaptık. Partimiz tüm politika oluşturma, karar alma ve uygulamalarında; şeffaflık, hesap verebilirlik, dürüstlük, çoğulculuk, katılımcılık, kurumsallaşma, her alanda liyakatı esas alma, işi ehline verme, istişareye ve ortak akla dayalı yönetim ilkelerine bağlı kalacak” diye konuştu.
“Türkiye’nin ve İzmir’in DEVA’sıyız”
Seda Kaya Ösen, İzmir’de DEVA Partisi il teşkilatını kurdukları günden bu yana halkın içinde olduklarını, sanayicinin, iş insanlarının, tüccarın, esnafın, muhtarların kapılarını çalıp sorunlarını dinlediklerini, her kesim için çözüm önerilerini ayrı ayrı ortaya koyduklarını vurguladı. Sahada yer aldıkları andan itibaren İzmirlilerin kendilerine gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten DEVA Partisi İl Başkanı Ösen, “Bizler de şeffaf, katılımcı ve demokrasinin hakim olduğu yönetimi hakim kılmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Hemşehrilerimizin bizlere olan yaklaşımı, sorunların çözümünde partimizi gerçekten ‘deva’ olarak benimsediğinin işaretidir. DEVA Partisi olarak biz de İzmir’in bütün ilçelerinde teşkilatlanmamızı kısa sürede tamamlayarak önümüzdeki seçimlerde bize olan güvenini haklı çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye’nin ve İzmir’in DEVA’sıyız.” Dedi.
(VOLKAN GÜNDÜZ)

ESHOT, İZULAŞ, İZDENİZ, Metro ve Tramvay işletmeleri 31 Aralık gecesi sefer saatlerini

İzmir’i depremlere karşı daha güvenli ve dirençli hale getirmek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın eğitimde fırsat

Suskunluğun sesini duyan bir yerden geliyor Deniss. Cevaplardan çok sorulara,

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2025 yılına ilişkin

CHP, İYİ Parti ve DEM Parti Aliağa ilçe başkanları, 28 bin 75 lira 50 kuruş

SOCAR Türkiye, GAMA Enerji’nin Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali’ni

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Doğan, ilçedeki

Aliağa Belediyesi personelinin sürpriz doğum günü kutlamasında konuşan

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurulu 26 Ocak’ta

İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nde yılın son meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve Bilge Akademi iş birliğiyle düzenlenen “Zaman

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Aliağaspor FK, deplasmanda karşılaştığı

İZSU, kış yağışları öncesi İzmir genelinde 12 ilçede binlerce yağmur suyu

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk devrim şehitleri Asteğmen Kubilay ve silah

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, kabul edilen 2026 bütçesini

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, depremde zarar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Kooperatifçilik

Aliağa Siteler Mahallesi’nde, protokol ve vatandaşların yoğun katılımıyla açılan

Günümüzde birçok insan, büyük şehirlerin kalabalığından

Kişisel bakım dünyası artık sadece makas ve fırça darbelerinden ibaret

FIBA Europe Cup N Grubu’nun 2. maçında Aliağa Petkimspor, sahasında Casademont

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, iki önemli

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını açıklayan

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 16. hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk

CHP Aliağa İlçe Başkanı Barış Eroğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın

Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Heydar Aliyev, vefatının 22. yılında Aliağa’da


















