131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

ÖSEN: “DEVA PARTİSİ’NİN BEREKETLİ DAMLALARI ALİAĞA’YA YAYILACAK”

2 Eylül 2021, Perşembe 07:11

     


DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Aliağa İlçe Başkanı Emre Kaya’ya yetki belgesini teslim etti. Ösen, “DEVA Partisi’nin bereketli damlaları Aliağa’ya yayılacak” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Aliağa’da ilçe başkanı ve yönetimini belirledi. DEVA Partisi böylelikle İzmir’in 22 ilçesinde teşkilatlanmasını tamamlamış oldu. Partinin Aliağa İlçe Başkanlığına Emre Kaya getirildi. DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Aliağa İlçe Başkanı Emre Kaya’ya yetki belgesini teslim ederken, en kısa sürede teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak kentin her noktasında olmayı hedeflediklerini söyledi. Ösen, “Türkiye’nin dev sanayi kuruluşlarını barındıran Aliağa, İzmir için ayrı bir önem taşıyor. Sanayinin kalbinde DEVA Partisi’nin umutlarını paylaşan ve yayan, her biri kendi içinde inanmışlıkla yoğrulmuş Aliağa İlçe Teşkilatımızın mensupları, temelleri sağlam zemine oturtulmuş fikirlerle ilçesinin ve ülkesinin geleceğini bir an olsun aklından çıkarmadan siyaset yapıyor. Her birimizin umut dolu yarınlarda hayalini kurduğu huzurlu, mutlu ve refah içerisindeki Aliağa için en önemli adımımızı hep birlikte atıyoruz. DEVA Partisi’nin bereketli damlaları Aliağa’ya yayılacak” dedi.

“Titizlikle hareket ediyoruz”

İçinde bulunduğumuz pandemi döneminin zorluklarına rağmen teşkilatlanma çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini, ilçe yönetimlerini oluştururken titizlikle hareket ettiklerini belirten Ösen, “Şu anda İzmir’in 22 ilçesinde yönetimlerimizi oluşturduk, 6 ilçede kongremizi yaptık. Partimiz tüm politika oluşturma, karar alma ve uygulamalarında; şeffaflık, hesap verebilirlik, dürüstlük, çoğulculuk, katılımcılık, kurumsallaşma, her alanda liyakatı esas alma, işi ehline verme, istişareye ve ortak akla dayalı yönetim ilkelerine bağlı kalacak” diye konuştu.

“Türkiye’nin ve İzmir’in DEVA’sıyız”

Seda Kaya Ösen, İzmir’de DEVA Partisi il teşkilatını kurdukları günden bu yana halkın içinde olduklarını, sanayicinin, iş insanlarının, tüccarın, esnafın, muhtarların kapılarını çalıp sorunlarını dinlediklerini, her kesim için çözüm önerilerini ayrı ayrı ortaya koyduklarını vurguladı. Sahada yer aldıkları andan itibaren İzmirlilerin kendilerine gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten DEVA Partisi İl Başkanı Ösen, “Bizler de şeffaf, katılımcı ve demokrasinin hakim olduğu yönetimi hakim kılmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Hemşehrilerimizin bizlere olan yaklaşımı, sorunların çözümünde partimizi gerçekten ‘deva’ olarak benimsediğinin işaretidir. DEVA Partisi olarak biz de İzmir’in bütün ilçelerinde teşkilatlanmamızı kısa sürede tamamlayarak önümüzdeki seçimlerde bize olan güvenini haklı çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye’nin ve İzmir’in DEVA’sıyız.” Dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler