131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

‘GÖNÜL SEFERBERLİĞİ’ ZİYARETİ

2 Ekim 2020, Cuma 06:26

     


AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, partisinin Gönül Seferberliği programı kapsamında Aliağa’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Gönül Seferberliği programı çerçevesinde ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Sürekli, bu kapsamda Aliağa’ya gelerek AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve partinin ilçe yönetimi ile birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Helvacı Mahallesi’ndeki koordinasyon merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Sürekli, ardından partilerinin kuruluşundan bu zamana hizmet eden Selim Günay’a vefa ziyaretinde bulundu. Üyelik işlemleri tamamlanan Serdar Aydın evinde ziyaret edildi. Kerem Ali Sürekli ve beraberindeki heyet daha sonra Aliağa Belediyesi Helvacı Hizmet Binası’nda Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Aras’ı ziyaret etti.

Helvacı Mahallesi’nin ardından ilçe merkezine geçen Kerem Ali Sürekli ve partililer, Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Aytaç Bayar ile görüştü. Engellilerin istek ve taleplerini dinledi. Sürekli, buradan partisinin ilçe binasına geçerek AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler