131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

GÜNDEMDE YİNE TAŞINMAZ SATIŞI VAR

2 Kasım 2021, Salı 06:53

     


Aliağa Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün akşam gerçekleştirilecek. Meclis gündeminde yine taşınmaz satışı bulunuyor.

Aliağa Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün akşam Belediye Başkanı Serkan Acar başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak. Toplantıda başkanlıktan gelen önergeler ve komisyonlardan gelen raporlar meclis üyelerinin oylamasına sunulacak. Toplantının gündeminde yine taşınmaz satışı yer alıyor. Buna göre, Yukarışakran Mahallesi, 240 ada, 18 parsel sayılı, mülkiyeti Aliağa Belediyesi’ne ait taşınmazın 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (e) bendine göre satılması talebi görüşülecek.

Jeotermal A.Ş. ve Petrol A.Ş. için sermaye artırımı talebi

Öte yandan, Aliağa Belediyesi Jeotermal A.Ş.’nin, şirketin ana faaliyet konusu olan peyzaj ve mimari hizmetlerinin yürütülmesinde mevcut ve yeni yapılması planlanan yatırımlar için 20 Milyon TL olan sermayesinin, 30 Milyon TL arttırılarak 50 Milyon TL’ye çıkarılması, gerekli iş ve işlemleri gerçekleştirmek üzere Belediye Başkanı Serkan Acar'ın yetkili kılınması hususu görüşülecek. Yine, Aliağa Belediyesi Petrol A.Ş.'nin 26 Milyon 828 Bin 704 TL olan sermayesinin, şirketin ana faaliyet konuları olan petrol ve inşaat alanlarında mevcut ve yeni yapılması planlanan yatırımlar için yetersiz kalacağından 23 Milyon 171 Bin 296 TL arttırılarak 50 Milyon TL’ye çıkarılması, gerekli iş ve işlemleri gerçekleştirmek üzere Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yetkili kılınması hususu görüşülecek. Yenişakran Mahallesi 3182 sokak, No:54/A’da (1137 Parsel) bulunan taşınmazın içkili yer bölgesine ilave edilmesi talebi görüşülerek ardından Komisyondan Gelen Raporlar karara bağlanacak.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler