Aslanoğlu: “Tel tel dökülüyorlar”
2 Aralık 2024, Pazartesi 06:42Tweet |
CHP İzmir İl Danışma Kurulu, ilçe başkanları ve yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıdaki konuşmasında AK Parti’nin ilçe kongrelerine değinen CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Bu salondaki insanların 4’te 1’i kadar insanla kongre yapmaya çalışıyorlar. Bu gittiklerinin göstergesidir. Tel tel dökülüyorlar" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı tarafından İl Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi. Karabağlar Mustafa Necati Bey Kültür Merkezi'nde, CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, geçmiş dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Altan İnanç, il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri ile geçmiş dönem milletvekilleri katıldı.
“Ülkemiz aynı karanlığı yaşıyor”
CHP’nin Türkiye'nin birinci partisi olduğunu söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, “İktidara giderken parti politikalarımızı köklerimize bağlı kalarak, temel ilkelerimize ve ideolojimize bağlı kalarak yenileyelim ve geliştirelim istiyoruz. Bu parti programının bir kez daha bizi iktidara taşıyacağına inanıyoruz. Partimizin ve ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti sıfatı ile partimizin ilk program çalışmasını yaparken nasıl heyecanlıysa bizde öyle heyecanlıyız. O parti programı saltanatla, karanlıklar içinde boğuşan ülkeyi alıp modern bir Türkiye haline getirmiştir. Karanlıkları yırttı ve muasır medeniyetler seviyesine çıkardı ülkemizi. 2'nci yüzyılda bize düşen yeni bir parti programı ile bu karanlığı yırtıp atmak. Çünkü ülkemiz aynı karanlığı yaşıyor. " dedi.
“Kalmak için zulüm etmeye çalışıyorlar”
Konuşmasında AK Parti’nin ilçe kongrelerine de değinen Şenol Aslanoğlu, “AK Parti'nin ilçe kongreleri oldu. Delege seçimleri oldu. Adına seçim denilebilirse. Oturup kâğıt kalemle yazdıkları mahalle delegeleriyle ilçe kongreleri yapmaya çalışıyorlar. Kongre olmaktan çok uzak. Bu salondaki insanların 4’te 1’i kadar insanla, milletvekili sayılarının 2 katı kalabalıkla kongre yapmaya çalışıyorlar. Ancak onu bile yapamıyorlar. Kiraz’da aday çıkmak istedi izin vermediler. Buca’da aday çıkmak istedi aday çıkamadı. Bayındır’da ilçe kongresi yapmayı beceremediler. Bu gittiklerinin göstergesidir. Tel tel dökülüyorlar. Bu nedenle baskılar, mahkemeler… Daha önce önceki genel başkanımıza dava açtılar, şimdi utanmadan mevcut genel başkanımıza dava açıyorlar. Onlar kalmak için zulüm etmeye çalışıyorlar. Birbirimizi sever, birbirimizin yanında olursak biz iktidar olacağız. İktidar olduğumuz güne kadar hep birlikte mücadele edeceğiz" diye konuştu.
(HABER MERKEZİ)
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İleri Yaş İzmir Eylem Planı kapsamında
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın 1. dönem karne töreni gerçekleştirildi.
Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ) katılımcıları
Aliağa Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrenciler için eğlenceli etkinlikler
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, 18 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında,
Aliağaspor FK Futbol Nesine 3. Lig 16. hafta karşılaşmasında yarın sahasında ligin
İzmir Valisi Süleyman Elban, kent genelinde 2024 yılında 203 suç örgütünün
Petkim, Ege İhracatçı Birlikleri’nin “İhracatın Yıldızları 2024”
İZSU, Menemen’in Emiralem, Türkelli, Seyrek ve Villakent mahallelerinde
SOCAR Türkiye ve GİRVAK, "Girişimde Kadın Enerjisi Programı"nı başlattı.
Ege Genç İş İnsanları Derneği'nin olağan genel kuruluna katılan İzmir Büyükşehir
Menemen Belediyesi, polis olmak ya da üniversitelerin beden eğitimi bölümlerine
Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ile Aygün Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Ltd.
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2025 yılındaki ilk birleşiminde
Büyükşehir Belediyesi tarafından Aliağa Belediyesi’nin talebi doğrultusunda
ALTO ile Aliağa Doğa Koleji Anaokulu arsında indirim protokolü imzalandı. Protokolle
Menemen Belediyesi, ilçede bulunan ilk ve ortaokul bahçelerinde seksek,
Evde tavuk döner yapmak, dışarıda tüketilen dönerlerin lezzetini ve
CHP İzmir İl Başkanlığı’nın organize ettiği “İktidar Yolunda Korkusuz
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5. kez düzenlenecek Çocuk
Aliağa Petkimspor, Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in etabı ikinci maçında
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın-Denizli Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı
İzmir Körfezi’ni temizleme görevinin bakanlıkta olduğunu ancak yapmadığını
Mersin Akdeniz Belediyesi'nin Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan’ın
2021 yılında okuyucuyla buluşan Yediler Teknesi adlı romanıyla Vedat Türkali
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14. Hafta mücadelesinde
Bir dizi programa katılmak üzere İzmir’de bulunan CHP Genel Başkanı Özgür
İzmir, 2021 yılından bu yana en yağışlı aralık ayını geçirdi. Kentin içme
Aliağa Petkimspor, Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında bugün sahasında
SOCAR Fiber, EXA Infrastructure ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzalayarak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Körfez ile
Aliağa Belediyesi’nde 2025 yılının ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in etabı ilk maçında Aliağa Petkimspor, İsrail'in
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2025 yılının ilk haftasında okullara hijyen