23 Ekim 2024, Çarşamba

Özlale, “Acar başarılı bir başkan”

3 Ocak 2024, Çarşamba 06:23

     


Aliağa’da köy ve mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenleyen İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde, göreve devam ederse Acar ile memnuniyetle çalışabileceğini söyledi.

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özlale, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için dün Aliağa’ya geldi. Özlale, ziyaret programı çerçevesinde 10.00’da İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nda teşkilatla buluştu. Saat 10.30’da muhtarlar ve basın mensupları ile bir araya gelip istişare toplantısı gerçekleştirdi. Özlale toplantının ardından saat 12.00’de Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi’ni, 13.00’te de Emekli- Sen Aliağa Şubesi’ni ziyaret etti. Ümit Özlale’nin ilçedeki bir otelde muhtarlar ve basın mensupları ile bir araya geldiği istişare toplantısında; İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor, İYİ Parti Aliağa ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı, İYİ Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Bahadır Gültekin ile partinin il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

“Aliağa’da doğru bir yapılaşma yok, çok fazla problem var”

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor’un selamlama konuşmasının ardından söz alan İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, muhtarların bu ülkenin kılcal damarları olduğunu belirterek, “Bütün mahalleye hakimsiniz. Mahallelerin sorunlarını en iyi sizler biliyorsunuz. O yüzden ben gittiğim her yerde ilk önce muhtarlarla buluşmak istiyorum. Biz Aliağa ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Aliağa’da çok çalışkan bir ilçe başkanımız ve ilçe teşkilatımız var. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Ben sıkıntıları bir de sizlerden dinlemek istedim. Burası giderek artan bir nüfusa sahip. Doğru bir yapılaşma yok. Çok fazla problem var. Bizler bu problemleri görüyoruz ama bizim gözümüzden kaçan problemleri sizlerden dinlemek istedik.” Dedi.

“Acar ile memnuniyetle çalışırım”

Toplantıda köy ve mahalle muhtarlarını tek tek dinleyen, sıkıntı ve taleplerini not alan İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, toplantının bir bölümünde MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’dan da övgüyle bahsetti. Toplantıya katılan bazı muhtarların, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın mahallelerindeki eksiklikleri çözüme kavuşturduğunu dile getirmesi üzerine konuşan Özlale, Acar’ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu vurgulayarak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde kendi partisinden olmasa da, göreve devam ederse Acar ile memnuniyetle çalışabileceğini söyledi.

“Kazanırsak parti rozetimi çıkartır belediye başkanı rozetini takarım”

Daha iyi bir belediye başkanı olma iddiasıyla yola çıktığını belirten Ümit Özlale, “İnşallah belediye başkanı olursam, Aliağa’da da bizim partimiz dışında biri belediye başkanı olursa, mevcut belediye başkanı göreve devam ederse ben kendisiyle memnuniyetle, seve seve çalışırım. Bilmenizi istediğim şey şu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda o şu partidenmiş, bu şu partidenmiş diye asla ayrımcılık yapmam. Benim için Aliağa da İzmir de bir. 31 Mart günü seçimi kazanırsak parti rozetimi çıkartır belediye başkanı rozetini takarım. Buradan ayrıldığınızda Ümit Özlale size ne anlattı diyen olursa, Konak kadar Aliağa’ya da önem vereceğinin, siyaset üstü bir belediye başkanı olacağının sözünü verdi dersiniz.” İfadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)

 

 







 
Son Eklenen Haberler