131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

“ALİAĞA’NIN ANAHTARINI GENEL BAŞKANIMIZA TESLİM EDECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM”

3 Temmuz 2020, Cuma 07:09

     


Gelecek Partisi İzmir İl Yöneticileri, partinin Aliağa ilçe yönetimini ziyaret etti. Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Serhat Mustafa Şener, ziyarette yaptığı konuşmada: “Kısa zamanda çok yol kat etmişsiniz. Yerel seçimlerde Aliağa’nın anahtarını genel başkanımıza teslim edeceğinizi düşünüyorum.” dedi.

Gelecek Partisi İzmir İl Teşkilat Başkanı Hakan Yazar, İl Başkan Yardımcısı Serhat Mustafa Şener, Parti İçi Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dilayda Tuğrul ve İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Bilal Kıymık, Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan ve yönetimini ziyaret etti. Gelecek Partisi İlçe Binası’nda gerçekleşen ziyarette olağan kongre tarihi ve partinin vizyonu hakkında konuşuldu. Ziyarette açıklamada bulunan Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan, “Öncelikle başkanıma ve il başkan yardımcılarıma teşekkür ediyorum. İlçede işlerimiz yavaş yavaş düzene girmeye başladı. Yerimizi tuttuk. Tabelamızı astık. Çalışmalarımıza başladık. Kongremizin yapılacağı tarihi büyük bir heyecanla bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Hakan Yazar: “Çalışmalarımıza seçim varmış gibi başladık”

Aliağa ilçe teşkilatının, Gelecek Partisi İzmir il Teşkilatı kurulduğundan bu yana teşkilatlanmayı başarmış ilk ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Gelecek Partisi İl Teşkilat Başkanı Hakan Yazar; “Gürcan başkanımız partimizin ilk atanan başkanlarından biri. Başkanıma ayrıca da teşekkür ediyoruz, Aliağa’yı hiç yalnız bırakmadı. İlçe ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ben buradaki atmosferi sevdim. Genel başkanımız geçmişte aldığı görevler münasebetiyle ülkede tanınıyor. Tanınmasının yanında kendisinin bir eğitimci ve bilim adamı olması bunu besliyor. Gelecek Partisi’nin ne kadar tanındığını sorarsanız biz yüzde 40 oranında tanınıyoruz henüz. 60 tane il teşkilatımız kuruldu. 250’ye yakın ilçe binamız kuruldu. Bunu 81 ile yaydığımızda, mahalle temsilcilerimize kadar atandığında bu sayı yüzde seksenlere kadar ulaşacak diye düşünüyorum. Bunun yakın zamanda olacağına inanıyorum. Biz çalışmalarımıza seçim varmış gibi başladık. İzmir teşkilatı olarak şuanda 20 ilçede başkanlarımızı atadık. Allah nasip ederse bu ay içerisinde 10 tane ilçenin kongresini yapıp bu ilçelerimizin kongre aşamasını bitirmiş olacağız. Ondan sonra da büyük kongreye hazırlanacağız.” şeklinde konuştu.

“Aliağa’nın anahtarını genel başkanımıza teslim edeceğinizi düşünüyorum”

İlçe Başkanı Gürcan Alkan’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Serhat Mustafa Şener ise, “Başkanım kısa zamanda çok yol kat etmişsiniz. İnanıyorum ki kısa zamanda bu kadar güzel yol kat ettiyseniz, biz seçim safına girdiğimizde, sahaya indiğimizde çok güzel işler çıkaracağız. Yerel seçimlerde Aliağa’nın anahtarını genel başkanımıza teslim edeceğinizi düşünüyorum. Yaptığımız faaliyetlerde yerelden genele basını önemsiyoruz. Parti olarak ifade ve düşünce özgürlüğünün hiçbir zaman bastırılmaması konusunda hassasiyet gösteriyoruz. Amacımız düzeyli siyaset yapmak.” dedi.

(ESİN ÇETİN)







 
Son Eklenen Haberler