131019098
26 Nisan 2024, Cuma

İYİ PARTİ DEPREM BÖLGESİNDE NÖBET TUTTU

3 Kasım 2020, Salı 07:00

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Yönetimi, deprem bölgesinde nöbet tuttu. İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ve partinin ilçe yönetimi, İzmir’de gerçekleşen deprem sonrasında İYİ Parti İl Başkanlığı’nın çağrısıyla deprem bölgesindeki çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla yola çıktı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “Teşkilatımızın oluşturmuş olduğu Deprem Kriz Masasında Bayraklı’daki deprem bölgelerinde bir kriz masası oluşturma kararı aldık. Bu kapsamda ilçelerimizden beş kişinin her gün afet bölgesinde nöbet tutacağı ve afet bölgesindeki çalışmalara yardımcı olacağı bir çalışma ekibi oluşturuldu. Bizim nöbet sıramızda; Teşkilat Başkanımız Osman Gökgöz, Engelli Koordinasyon Birim Başkanımız İbrahim Karakaya, Gençlik Kolları Başkanımız Alican Örnek, Aliağa ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Sedat Sarı ve Basın Yayından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Yusuf Duman afet bölgesinde nöbetlerini tuttu.” dedi.

“Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum”

Elazığ depreminde de İYİ Parti Aliağa olarak ilk yardım kampanyasını başlatıp bölgeye yardımları sevk eden siyasi parti olduklarını hatırlatan Adar; “Yine burada da depremle alakalı üzerimize düşen ne varsa yerine getirdik, yerine getirmeye de devam edeceğiz. İnşallah bir daha böyle depremler, afetler yaşamayız. Allah beterinden korusun. Bir kez daha gelmiş, geçmiş olsun. Depremde enkaz altında olan vatandaşlarımız var. İnşallah onlar da sağ salim ekiplerimiz tarafından kurtarılır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bu deprem bize bir şeyi daha hatırlattı, yapı denetiminin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anladık. Ayrıca deprem yönetmeliğinin uygulanmasının ne kadar elzem olduğunu hatırlattı. Buradan hükümete de yerel yönetimlere de çağrıda bulunuyoruz, bu konular üzerine yoğunlaşın ki bir daha böyle acılar yaşanmasın.’”

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler