Osmanağaoğlu: “Türkiye Yüzyılı’nın saati işlemeye başladı”
3 Kasım 2023, Cuma 06:10| Tweet |
MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda 2024 Yılı Ticaret Bakanlığı Bütçesi görüşmelerinde konuştu. Osmanağaoğlu, hasretle ve heyecanla beklenen yüzyılın gelip çattığını, Türkiye Yüzyılı’nın saatinin işlemeye başladığını söyledi.
Ticaret Bakanlığı bütçesinin görüşmelerinde MHP Grubu adına konuşan MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, görüşülen bütçenin Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın bütçesi olduğunu vurguladı. Osmanağaoğlu, “Cumhuriyet’imizin 100. Yılında; Türk ve Türkiye Yüzyılının ilk bütçesinin görüşülüyor olması, Türkiye ekonomisini dünyanın 17. Büyük ekonomisi yapacak bir bütçenin bu çatı altında değerlendiriliyor olması, hiç şüphe yok ki hem mutluluk hem de onur vericidir. Bu gurur; mensubiyet şuuruyla kendisini Türk hisseden, Türk milletine aidiyet hisseden, devletin bölünmez bütünlüğünü ve milletin birliğini her şeyden önce tutan herkesindir. Haysiyetimiz Türkiye Cumhuriyeti Devletinin; Türk ve Türkiye Yüzyılında, sadece Türk dünyasına ve İslam dünyasına değil tüm beşeriyete umut olduğu gerçeği inkâr edilemeyecektir. Gazze’de tarihin gördüğü en alçak soykırımlardan birisi yaşanırken, küçücük bedenleriyle molozların altında kalan, yaşam hakkı gasp edilen çocukların ruhu göğe yükselirken, annelerin feryatları arşı titretirken, babaların göz pınarları kururken, medeni dünya sessizliğe bürünmüş kör ve sağır rolü oynarken, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, gönül coğrafyasında olan bitenden bağımsız hareket etmesi, tarihi ve insani sorumluluğunu yok sayması elbette düşünülemeyecektir.” Dedi.
“Sabırsızlıkla, hasretle ve heyecanla beklenen yüzyıl gelip çattı”
Hasretle ve heyecanla beklenen yüzyılın gelip çattığını, Türkiye Yüzyılı’nın saatinin işlemeye başladığını söyleyen MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “Sadece Gazze, Filistin değil! Kafkaslar huzur için Türkiye’nin daha güçlü olmasını temenni ederken, Doğu Türkistan Türkiye’den yükselecek sese kulak kabartmışken, Balkanlar asırlık hasretin son bulması için Türkiye’ye yönünü dönmüşken, Afrika’da, Kuzey Afrika’da öz varlıkları gasp edilen milletler Türkiye’den uzanacak eli sıkmak için sabırsızlanırken, Kıbrıs Türklüğü, Kırım Türklüğü velhasıl Türk dünyası çelikten iradesiyle Türkiye’nin insanlığa hasım olanlara meydan okumasını desteklerken, Türkiye’nin sorumluluğunun sadece sınırlarından ibaret olmadığı gerçeği elbette inkâr edilemeyecektir. Bu coğrafyalarda yaşayan insanların her birinin, Türk milletinin irfan hazinesinde tartışmasız katkısı olduğunu hangi akıl inkâr edebilir? Kemâle ermenin son mertebesini; ahlaksızlıkları ve acımasızlıkları olarak gören küresel emperyalizmin baş aktörlerinin pençesinde can çekişen insanlığın Anadolu’yla bütünleşerek devleşmek için sabırsızlandığını hangi göz görmezden gelebilir? Hamdolsun sabırsızlıkla, hasretle ve heyecanla beklenen yüzyıl gelip çatmıştır. Türk asrının, Türkiye Yüzyılının saati işlemeye başlamıştır. Türk’ü çağıran zaman, koşar adım kendisine gelen Türk Milleti’ni bağrına basmıştır.” İfadelerini kullandı.
(HABER MERKEZİ)

Elçin Biçer, On Air Music Co. etiketiyle yayımlanan ilk teklisi “İyileşmedim”

Yıllardır atıl durumda olan Aliağa Kyme Arkeoloji Müzesi'nin yıkımına başlandı.

Türkiye Oryantiring Şampiyonaları’nda Aliağa Gençlik ve Spor İlçe

Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), sanayide çevreci

Müzisyen Emre Çakmakoğlu, alternatif rock esintili, duygusal şarkılarında

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alp Günay Bayrak, yaptıkları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’da gölet temizliği, yol tesviyesi

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte hayatımızın birçok alanı dijitalleşti

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kimlik bilgisi paylaşımı olmadan ve sosyal

Aliağa Petkimspor, FIBA Europe Cup C Grubu ikinci maçında bugün Petrolina

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yapımı tamamlanan Aliağa Yolcu İskelesi’ne

Aliağa’da hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan Sema–Tevfik Yiyitalp

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi’nin Ekim ayı Meclis Toplantısında,

Adnan Arduman, öyküden romana, fotoğraftan mizaha uzanan yaratıcı bir sanatçı.

İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu'nun (İEKKK) 139'uncu toplantısında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’daki mahalle temizlik çalışmalarını

KCT 1461 Trabzon FK Teknik Direktörü Olcay Şahan, yarın oynanacak Aliağaspor

CHP İzmir İl Kongresi öncesinde, ev hapsinde bulunan mevcut başkan Şenol Aslanoğlu’nun

Ege'nin tarımsal üretimde önemli kentlerinden İzmir ve Aydın'da

Gazetecilik kariyerine TRT’de başlayan, uzun yıllar televizyonculuk ve akademisyenlik

Aliağa Petkimspor, FIBA Europe Cup C Grubu'ndaki ilk maçında Rumen ekibi

Yılbaşı sezonu, evinizi sıcak ve davetkar hale getirmek için harika bir fırsattır.

Aliağa Belediyesi’nin 2026 yılı için 5 milyar 577 milyon TL olarak tahmin





















