23 Ekim 2024, Çarşamba

Olgun Atila, “Aliağa bizim evimiz”

4 Ocak 2024, Perşembe 06:15

     


CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, Aliağa’yı ziyaret ederek partililerle buluştu. Hem geçmişteki belediyecilik birikimleriyle hem yeni projelerle İzmir’e hizmet etmek için yola çıktıklarını söyleyen Atila, “Aliağa bizim evimiz, İzmir bizim evimiz” dedi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Atila’nın ziyaretinde CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, parti ilçe yönetimi ve parti üyelerinin yanı sıra CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri ile CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayları da hazır bulundu.

“En başarılı belediye başkanıyken aday gösterilmedim”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe’nin açılış konuşmasının ardından partililere hitap eden Olgun Atila, “Aliağa bizim evimiz, İzmir bizim evimiz. 30 ilçemiz içerisinde birlik ve beraberliği sağlamak, 30 ilçede eşit hizmeti ortaya koyabilmek, var gücümüzle çalışmak için yola çıktık. Ben 2014 yılında Bornova’da 5 yıl belediye başkanlığı yapma onuruna sahip oldum. 2019 seçimlerinde, 30 ilçe içinde, diğer siyasi partilerinde içinde bulunduğu bir memnuniyet anketinde İzmir’in en başarılı belediye başkanıyken aday gösterilmedim. Küsmedim, çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim. Milletvekili aday adayı olmadım, ama partim için birinci ve ikinci sıralardaki adaylardan daha çok çalıştım. Ama maalesef 14 Mayıs 2023 seçimlerinde arzu ettiğimiz sonucu alamadık. Şimdi önümüzde Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimler var.” Dedi.

“İzmir’imizin bütün sorunlarını biliyoruz”

Hem geçmişteki belediyecilik birikimleri hem de yeni projelerle İzmir’e hizmet etmek için yola çıktıklarını vurgulayan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, “İzmir’imizin bütün sorunlarını biliyoruz. Çok çalışkan ve üretken bir ekibimiz var. Ben İzmir’imizin daha iyi yerlere layık olduğunu düşünüyorum. Yola çıkarken anket, eğilim yoklaması ve ön seçim gibi seçenekler vardı. Biz bu seçeneklerin hepsinde varız ve iddialıyız. Özellikle İzmir’imizde 30 ilçemizi de kazanmamız gerektiğinin altını çiziyorum. Sayın genel başkanımız bizim hemşehrimiz. Egeli ve Manisalı bir genel başkanımız var. Bu, Ege Bölgesi’nde yaşan insanlar için bir şans. Genel başkanımıza sahip çıkmak, İzmir’de en yüksek oyu almak ve çevre illerimize de destek olmak gibi bir mecburiyetimiz var.” Diye konuştu.

“Aliağamız 10 sene önce trafik kazasına kurban gitti”

En büyük projelerinin ortak akılla kenti yönetmek olduğunu kaydeden Olgun Atila, “Maalesef Aliağamız 10 sene önce bir trafik kazasına kurban gitti. Şimdi biz yine birlik ve beraberlik içerisinde olursak, örgütümüz ve aday adayı arkadaşlarımızla, meclis üyelerimizle, iyi projelerimizle ortaya çıkarsak Aliağa ile birlikte 30 ilçemizi ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını alabileceğimize inanıyorum. Çünkü artık değişim zamanı. Biz de çıkmış olduğumuz bu yolda sayın genel başkanımıza yoldaş olabilmek, ona destek olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim en büyük projemiz ortak akılla kentimizi, evimizi yönetmek, kentimizi kentlilerin yönetmesine imkân sağlamak. Biz siyasilerin de buna orkestra şefliği yapması lazım. Yeni bir siyaset anlayışının hem Türkiye’mize hem İzmir’imize yol açıcı bir güç olacağına inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)

 







 
Son Eklenen Haberler