Altılı Masa’nın İzmir buluşması için komisyon kurulacak
4 Şubat 2023, Cumartesi 06:52| Tweet |
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi, haftalık olağan kurul toplantısını, CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında yaptı. Yönetim kurulunun gündeminde ilçelerden sorumlu il yöneticilerinin belirlenmesi, sandık ve sandık örgütlenmesi sunumu ve öbek eğitimleri değerlendirme raporu yer aldı.
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan kurul toplantısını gerçekleştirildi. CHP İzmir’de geçen hafta yapılan kurul toplantısında görevlendirmeler tamamlanmış ve il yönetim kurulu üyelerinin yeni görevleri kamuoyu ile paylaşılmıştı. Yapılan son kurul toplantısıyla da yöneticilerin sorumlu oldukları ilçeler belirlendi. Aliağa’da Erol Mutlu sorumlu oldu. Toplantıda, Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tevfik Türk, il yönetimine üye sayıları, sandık atamaları ve avukat örgütlenmesi başlıkları altında bir sunum gerçekleştirdi. Yönetimde İl Eğitim Sekreteri Ahmet İlhan Akaltun tarafında da öbek çalışmaları koordinasyon değerlendirme raporu sunumu gerçekleştirildi.
Ahmet Yıldız, “Hem sahayı hem de örgütlenmeyi görüştük”
Yönetim kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, göreve gelir gelmez çalışmaya koyulduklarını belirterek, zamanla yarıştıklarını ve il yönetim kurulunda alınan her kararın, planlanan her çalışmanın bu yarışta tüm örgüte avantaj sağlaması için çaba sarf ettiklerini ifade ederek, şunları söyledi; “Yönetim kurulu toplantımızda hem sahaya hem de kendi örgütlenmemize ilişkin konuları görüştük. Bugün ilçelerden sorumlu il yönetim kurulu üyelerimizi belirledik. Ayrıca bilişimden sorumlu başkan yardımcımız ve il eğitim sekreterimiz, yönetim kurulumuza yapılan çalışmalarla ilgili sunumlar gerçekleştirdi. İl başkan yardımcılarımız, toplamda 1294 mahalle ve 1701 sandık da sandık ve sandık güvenliği ile ilgili örgütlenmelerin tamamlandığını ve bu konu ile ilgili eğitimlerin devam ettiği bilgilerini paylaştı. Ayrıca bugün alınan kararla il başkanlığımız bünyesinde hemşehri iletişim masası kurulması kararlaştırıldı. Böylece sadece vatandaşlarımızın sorun ve önerilerini dinleyerek, ilgili birimlere yönlendirilmesini sağlayacak bir masa ve telefon hattı oluşturulacak.”
“Altılı Masa’nın liderleri İzmirliler ile buluşacak”
Yıldız, yönetim kurulu toplantısının bir diğer gündeminin de, Altılı Masa’yı oluşturan partilerin liderlerini İzmir’de buluşturacak olan program olduğunu dile getirerek “Millet iktidarı için son derece önemli bir buluşma Şubat ayı içinde İzmir’de gerçekleştirilecek. Altılı Masa’nın liderleri İzmir’de bir araya gelecekler ve ortak bir program dahilin de İzmirlilerle buluşacaklar. Yönetim kurulumuzda programın oluşturulması ve gerekli çalışma ve görüşmelerin yürütülmesi için bir komisyon kurmaya karar verdik. Hem bizler hem de İzmir için son derece önemli bu buluşmaya eksiksiz hazırlanmak için titiz bir çalışma yürüteceğiz. Bu konuda da ilerleyen günlerde kamuoyu ile gelişmeleri paylaşacağız” diye konuştu.
(SAMİYE ÖZTÜRK)

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını açıklayan

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 16. hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk

CHP Aliağa İlçe Başkanı Barış Eroğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın

Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Heydar Aliyev, vefatının 22. yılında Aliağa’da

Aliağa Robotik Kodlama Kişisel Gelişim Kursu öğrencileri, Roma’da düzenlenen

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’nın mahallelerinde asfalt yama

Türk rock sahnesinin deneyimli davulcusu Alpay Şalt, enerjisi ve özgün

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil

Aliağa Petkimspor, FIBA Europe Cup ikinci tur N Grubu’nda, İtalya deplasmanında

Esra Yüksel, ilk romanı Suretler İzler Gölgeler ile aile hafızasının

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik kooperatif davasının görülmesine

Enerjisa Enerji'nin iştiraki Eşarj, 15. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Aliağa'daki

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçen ay limanlarda 46 milyon

Milli Eğitim Bakanlığınca, öğrencilere gerçek cihaz ve atölye ortamlarının

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu 13 Ocak

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından, 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin

Aliağalı yüzücüler, Trabzon’da yapılan Türkiye Finali yarışlarını

İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, kuyuların yenilenmesi, Sarıkız

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Cumhurbaşkanı

Aliağa’da kurulan Demokrasi ve Kültür Derneği, ilk genel kurulda başkanlık

Modern hayatın sesleri arasında kaybolmuş insanın iç dünyasına ışık tutan

Estetik duruşa önem veriyor ve vücudunuzu daha fit görmek istiyorsanız

Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilişinin 91. yıl dönümü





















