131019098
26 Nisan 2024, Cuma

KILIÇ VE TAŞBAŞ MHP’YE GEÇTİ

4 Mart 2020, Çarşamba 06:44

     


Daha önce partilerinden istifa eden Aliağa Belediyesi’nin bağımsız meclis üyeleri Eda Kılıç ve Gülten Taşbaş, MHP’ye geçti. Meclis üyelerine törenle rozetleri takıldı.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde, Cumhur İttifakı kapsamında MHP listesinden Aliağa Belediye meclisine seçilen ve geçtiğimiz Temmuz ayında AK Parti’den istifa eden Eda Kılıç ile geçtiğimiz Şubat ayı İYİ Parti’den istifa eden Gülten Taşbaş, bağımsız olarak meclis üyeliklerini sürdürüyordu. İki bağımsız meclis üyesi törenle MHP’ye geçti. İki meclis üyesinin rozetini MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir taktı. Rozet takma törenine AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, AK Partili ve MHP’li Aliağa Belediyesi Meclis Üyeleri katılım gösterdi. Yeni geçişlerle beraber toplam 25 meclis üyesinin bulunduğu Aliağa Belediye Meclisi’nde MHP’den 7, CHP’den 12, AK Parti’den 5, İYİ Parti’den ise 1 üye meclisteki oturumlara katılacak.

“Yapacakları güzel hizmetlerde başarılar diliyorum”

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir konuyla alakalı olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Meclis üyelerinin Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın projelerine destek olmak için MHP’yi seçtiklerini belirten Aydemir, “Partilerinden istifa ederek bağımsız olan Aliağa Belediye Meclis Üyeleri Sayın Eda Kılıç ve Gülten Taşbaş hanımefendiler Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’ın Aliağa’ya yapacağı projelere destek olmak için Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldılar. Kendilerine hoş geldin diyor yapacakları güzel hizmetlerde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler