26 Ekim 2024, Cumartesi

Erduran, “Sorunlar yerine geçim sıkıntısı konuşuluyor”

4 Mart 2024, Pazartesi 06:11

     


Partisinin Aliağa ilçe başkanlığını ziyaret ederek partililerle buluşan Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erduran, yerel seçim sürecinde şehrin sorunları yerine geçim sıkıntısının konuşulduğunu söyledi.

Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erduran, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Aliağa’da Saadet Partisi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle buluştu. Saadet Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Mahmut Koç ile birlikte, basın mensupları ve partililere açıklamalarda bulunan Erduran, seçim çalışmaları hakkında değerlendirmeler yaptı. Erduran; “Çok önemli bir seçimden geçiyoruz. Rahmetli Erbakan Hocamız derdi ki ‘Bu seçim, her seçimden çok daha kıymetli.’ Bizce de hepsinden çok daha kıymetli, önem arz ediyor.” Dedi.

“Şehrin sorunları konuşulmuyor”

Türkiye’nin meseleleri ele alındığında karşılaşılan en büyük sorunun toplumun geçim sıkıntısı olduğunu vurgulayan Erduran, “Gittiğimiz yerlerde şehrimizin sorunlarını, bu sorunlarla alakalı projeleri konuşmak istiyoruz. Ancak şehrin sorunları yerine geçim sıkıntısı konuşuluyor. Öyle bir noktaya geldik ki şehrin sorunlarının konuşulmadığı, işçinin, emeklinin, memurun, esnafın, geçim sıkıntısının gündem olduğu bir durumla karşı karşıyız. Evet, projelerimiz var. Ancak bunları vatandaşlarımıza aktardığımızda, ‘çok güzel’ dedikten sonra ‘başkanım biz geçinemiyoruz’ diyorlar. Geçim sıkıntısıyla, yerel yönetimler arasında sıkışmış bir seçime gidiyoruz. Biz bu seçimlerin hem Aliağa’mıza, hem İzmir’imize, hem Türkiye’mize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Mustafa Erduran, yaptığı açıklamalardan sonra Saadet Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Mahmut Koç ve bazı partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında, Aliağalı esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.

(SERKAN SELİNGİL)







 
Son Eklenen Haberler