131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

TAYLAN YILDIZ: ‘İTTİFAK AÇISINDAN ÇOK BÜYÜK SORUNLAR YOK’

4 Aralık 2018, Salı 07:06

     


İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Taylan Yıldız, İYİ Parti Aliağa Şubesi’ne hayırlı olsun ziyaretine geldi. Yıldız, CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifak görüşmeleri konusunda açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Aliağa Şubesi’ni İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Taylan Yıldız ziyaret etti. Ziyarete İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, İYİ Parti Aliağa İlçe Yönetimi ve birçok partili katılım gösterdi. İlçeleri gezerek, ilçede siyaset yapan şubelerin sorunlarını dinleyip bunları genel merkeze raporladığını belirterek sözlerine başlayan Yıldız, “İlçe gezilerim sırasında en çok karşılaştığım sorun ‘Bize propaganda materyalleri lazım.’ oldu. Bunların hepsi için çalışmalarımız sürüyor. En kısa zamanda bu anlamda da ilçelerimize gerekli materyalleri sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

‘Amacım gençleri de ana kadememize dahil edebilmek’

Seçimler öncesinde Aliağa’daki oy oranının nasıl değişeceği ve CHP ile yapılması planlanan ittifak konusunda İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar’dan Aliağa’daki tabanda partilerinin görüşlerini alan Taylan Yıldız, “Benim daha çok mesai harcadığım şeyler gençlerimizi ana kademeyle birleştirip birlikte ortak bir söylem, ortak bir proje yapmak oldu. Gençleri de ana kadememize dahil edebilmek. İzmir benim memleketim olduğu için çalışmalarıma buradan başladım. Gençlerimiz çok yaratıcı. Doğru kanala yönlendirirsek başarı kendiliğinden gelecektir. Gençlerimizin beyni bizim için çok kıymetli. Ben kendi çabamla bunları yapmaya çalışıyorum.” şeklinde konuştu.

‘iki tarafta gerçekten bu işin olmasını istiyor’

Parti olarak öncelikli hedeflerini sıralayan Yıldız, “Öncelikli hedefimiz alabileceğimiz maksimum belediyeyi almak. Bu birinci önceliğimiz. Diğer bir önceliğimiz ise Türkiye genelindeki oyumuzu arttırmak. Tabi şöyle bir durum var. İttifak olduğu zaman eğer aday çıkarma, çıkarmama durumu olduğu zaman bu durumun hesaplanması biraz daha karışacak. Ama bizim ilk hedefimiz alabileceğimiz maksimum belediyeyi almak. Bu konuda akıllı olmak zorundayız. CHP ile güç birliği yapmak adına her türlü yol açtık. Her türlü iyi niyeti de gösterdik. Yakın zamanda da zaten sonuçları açıklayacağız. Nerelerde güç birliğine gideceğiz? Nerelerde kendi adaylarımızı çıkaracağız? İttifak açısından çok büyük sorunlar yok şuan. İki tarafta anlayışlı ve iki tarafta gerçekten bu işin olmasını istiyor. Bu anlamada gerçekten ümitliyim. Yakın zamanda bu işin sonlanacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. Gazetecilerin sorularının yanıtlanmasının ardından ziyaret son buldu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler