131019098
28 Mart 2024, Perşembe

ÜYE ÇALIŞMASINDA EN BAŞARILI İLÇELER

5 Temmuz 2021, Pazartesi 06:45

     


İzmir’de partiye yeni üye kazandırmak için yoğun mesai yapan AK Parti’de, yeni üye çalışmasında Haziran ayının en başarılı olan ilçeleri açıkladı. Haziran aynın birincisi Buca oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Hizmet ordusu büyüyor” dedi.

İzmir’de teşkilat çalışmalarına hız veren AK Parti, partiye yeni üye kazandırmak için yoğun mesai yapıyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin talimatıyla başlatılan yeni üye çalışmasında her ilçenin nüfus oranına göre ilçe başkanlıklarına hedef verildi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı Haziran ayında yeni üye çalışmasında en başarılı olan ilk 5 ilçeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre en başarılı ilçe Buca oldu. Karabağlar ikinci, Torbalı üçüncü, Ödemiş dördüncü ve Bayraklı beşinci oldu. “Hemşerilerimize teşekkür ediyoruz”

Konuyla ilgili şahsi sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “AK aile büyüyor. Bu da demektir ki; hizmet ordusu büyüyor. Bize inanan, bizimle yol yürümeyi seçen hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Yeni üye kayıt çalışmalarını gecesini gündüzüne katarak yürüten ilçe teşkilatlarımızın emeğine, yüreğine sağlık. Allah yolumuzu açık etsin.” Dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler