131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

YILDIRIM: “KADINLARIN EN ÇOK ÖNEMSENDİĞİ PARTİYİZ”

6 Şubat 2021, Cumartesi 06:35

     


AK Parti İzmir İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde Dilek Yıldız Büyükdağ yeniden başkan seçildi. Kongreye katılan AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Olağan Kongresi dün yapıldı. Kültür Park Celal Atik Salonu’nda yapılan AK Parti İzmir Kadın Kolları Kongresi’nde Dilek Yıldız Büyükdağ güven tazeledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı kongreye Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, İlçe Kadın Kolları Yöneticileri, Kadın Kollarının Aliağa'daki Mahalle Başkanları ve ilçedeki partililer de katıldı.

“AK Kadınlar partimizin çıtasını daha da yükseğe taşıyacak”

AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız güçle AK Kadınlar partimizin İzmir'deki çıtasını daha da yükseğe taşıyacak" dedi. Kongre, Covid-19 salgını nedeniyle gerekli tedbirler alınarak yapıldı. Kongreyi değerlendiren Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, AK Partili kadınların inandığı yolda yürüdüğünü dile getirdi.

“Cumhurbaşkanımıza Aliağa'dan güçlü şekilde destek vermeyi sürdüreceğiz”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti'nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kadınların en çok önemsendiği parti olduğunu ifade eden Yıldırım, İzmir'deki coşkulu kongrenin de bunu bir kez daha gösterdiğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kongrede yaptığı konuşmada, "Kadınlara sadece vitrin süsü, dolgu malzemesi, yasak savma kontenjanı olarak bakan bir siyasi hareketin milleti temsil etmesi mümkün değildir. Biz samimiyeti her konuda olduğu gibi siyasette ve kadınların siyasetteki varlığı hususunda da mücadelemizin merkezine yerleştiriyoruz" dediğini aktaran Yıldırım, böyle bir partide siyaset yapıyor olmaktan dolayı gurur duyduklarını kaydetti. Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız güçle AK Kadınlar partimizin İzmir'deki çıtasını daha da yükseğe taşıyacak. Bizler de beraber yol yürümekten büyük onur duyduğumuz Cumhurbaşkanımıza Aliağa'dan güçlü şekilde destek vermeyi sürdüreceğiz. Gönül kazanacağız, mazlumun yanında yer alacağız. Çünkü biz siyaseti halkımıza hizmet etmek ve dertlerine derman olmak için yapıyoruz. İnanıyorum ki ilk seçimde İzmir Büyükşehir Belediyesi de AK Partili olacak. İzmir'deki Cumhur İttifakı ve AK Belediyelerin sayısı da artacak." şeklinde konuştu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler