131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

MHP 11 EKİM’DE SANDIĞA GİDECEK

6 Ekim 2020, Salı 06:43

     


MHP İzmir İl Kongresi 11 Ekim Pazar günü Tarihi Havagazı Fabrikası'nda yapılacak. MHP İl Başkanı Veysel Şahin'in sandığa tek aday olarak gideceği kongreye Genel Başkan Devlet Bahçeli katılmayacak. MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir kongreyle alakalı açıklamada bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Teşkilatı'nda kongre heyecanı yaşanıyor. İlçe kongrelerini tamamlayan MHP İzmir'de il kongresinin yeri ve tarihi belli oldu. Buna göre İzmir Teşkilatı 11 Ekim Pazar günü Tarihi Havagazı Fabrikası'nda sandık başına gidecek. Seçime MHP İl Başkanı Veysel Şahin tek aday olarak girecek. 600 delegenin oy kullanma hakkı olan ve pandemi önlemleri göz önüne alınarak yapılacak kongrede İzmir Teşkilatı'nın yeni yönetiminin yanı sıra kurultay delegeleri de seçilecek. Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreye katılmayacağı öğrenildi. İzmir İl Kongresi'nde Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın temsil edecek.

Aliağa’dan 21 delege katılacak

Kongre ile ilgili açıklamada bulunan MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, “Kongremize Aliağa’dan il delegesi olan, aralarında benim de bulunduğum 21 arkadaşımız katılacak. Toplamda 600 delegemiz kongrede oy kullanacak. İl başkanımızın ilk kongresi. Tek adayla gidiliyor. Bütün ilçelerde olduğu gibi il kongremizde de tek aday olacak. Büyük bir coşku içerisinde il kongremizi tamamlayacağız. İzmirimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

Kongreye Aliağa’dan katılacak olan isimler şu şekilde: Abdurrahim Aydemir, Serkan Acar, Cihan Köybaşı, Ahmet Küçük, İdris Arslan, Nurten Yaşar, M. Ali Özkurt, Rahmi Keskinoğlu, Altan Yıldırım, Hilkat Çelik, Hasan Nasır, Hilal Sadıkoğlu, Ali Fuat Yaşar, Hasan Bulut, Ali Kara, Mehmet Akbulut, Yaşar Acar, Hasan Mesut, Emin Çam, Enver Özdemir, Ahmet Acar.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler