131019098
28 Mart 2024, Perşembe

CHP’Lİ VEKİLLER ALİAĞA’DA SAHAYA İNECEK

6 Ekim 2021, Çarşamba 06:08

     


CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve beraberindeki milletvekili heyeti bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Aliağa’ya geliyor.

CHP İzmir İl Başkanlığı, büyük bir saha çalışmasına imza atacak. Cuma ve Cumartesi günü farklı şehirlerden katılan milletvekilleriyle birlikte toplam 30 milletvekili, aralarında Aliağa’nın da bulunduğu 8 ilçede iki gün çalışma yapacak. İl Başkan Yardımcısı Şener Akdemir’in koordinasyonunda hazırlanan programda, vekillerden oluşan heyete CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke başkanlık edecek. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de iki gün boyunca alan çalışmasında yer alacak.

Oğuzhan, “Milletvekillimiz vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyecek”

Konuyla alakalı açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Milletvekilimiz Selin Sayek Böke Cuma günü Aliağamıza gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirecek. Milletvekilimiz Böke’nin yanında gelecek milletvekili heyetimiz henüz netleşmedi. Programımızda üyelerimiz ve Aliağalı vatandaşlarımızla buluşmak var. Milletvekillerimiz, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyecek. Sorunların çözümü için gerekli notlarını alacak. Verimli bir ziyaret olacağına inancımız tam.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler