131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

CHP’Lİ ESKİ BAŞKAN MEMLEKET PARTİSİ’NDE

7 Haziran 2021, Pazartesi 06:24

     


Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, hafta sonu partisinin il binasının açılışı için İzmir’e geldi. İnce, CHP’li Menemen Belediye eski Başkanı Tahir Şahin’in de partilerine katıldığını açıklayarak Şahin’e parti rozeti taktı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il binasının açılışı için hafta sonu İzmir’deydi. İnce ilk olarak Kemeraltı Çarşısı’nda esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İnce’ye ziyaretlerinde 20 yıl Menemen Belediye Başkanlığı yapan daha sonraki süreçte ise CHP’den ihraç edilen Tahir Şahin de eşlik etti. İnce ve beraberindeki heyet esnaf ziyareti sonrasında Cumhuriyet Meydanı yakınlarındaki Memleket Partisi İl Binasının bulunduğu alana geçti.

Şahin’e parti rozeti taktı

Partisinin il binasının açılışını gerçekleştiren Muharrem İnce, binanın önündeki otobüsten İzmirlilere seslendi. İnce, açılış programında, 4 dönem CHP’den Menemen Belediye Başkanlığı yapan Tahir Şahin’in Memleket Partisi’ne katıldığını açıkladı. Tahir Şahin’in Menemen’i 20 sene yönettiğini, sonrasında aday yapılmadığını ve Menemen’in AK Parti’ye teslim edildiğini ifade eden İnce, Şahin’e parti rozetini taktı. Eşi Ülkü İnce, Memleket Partisi İl Başkanı Cüneyt Oğuz ve il yöneticilerinin de katıldığı programda konuşan Muharrem İnce, parti binası önünde toplanan kalabalığa sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılarda bulundu.

“Senin yerin Memleket Partisi, gel buraya”

Türkiye’nin ekonomisinin 19 yılda çökertildiğini, tarımın bitirildiğini ifade eden Muharrem İnce, “Yüz yüze, uzaktan eğitimi beceremiyorlar. Sağlıkta hiç aşı olmayanlar var. Bir de 3 aşı olanlar var. Memleketin durumu bitmiş. 19 yıldır ülkeyi yönetiyorlar, Atatürk'le her gittiği yerde kavga ediyor. Bunun yanında muhalefet ne yapıyor? 20 yıldır yönettiği Menemen'i eliyle AK Parti'ye veriyor. Yargıya kimse güvenmiyor. AK Parti'ye oy vermiyorum ama elim diğerlerine de gitmiyor diyenlere sesleniyorum. Senin yerin Memleket Partisi, gel buraya. Senin yerin tam da Memleket Partisi" diye konuştu.

“Ülkeyi hukuka uygun bir şekilde yöneteceğiz”

Siyasetin dilini değiştireceğini, siyasete mizahı, zekayı getireceğini vurgulayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Akıllı siyaset yapacağız. Bizim diğerlerinden farkımız ne? Bir ayağımız Ankara bir ayağımız Washington'da değil. Bir ayağımız Brüksel, Tahran, Moskova'da da değil. Aklı, beyni, yüreği Ankara'da olanlarız biz. Bizim partimize destek olanlara, gönül verenlere, yakında üye olacaklara sesleniyorum. Birinci şartımız, asla sosyal medyada kimseye hakaret etmeyeceksiniz. Kimseyi ötekileştirmeyeceksiniz. Biz kimseye diş bilemiyoruz. Bu ülkeyi namusluca, çağdaş, hukuka uygun bir şekilde yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler