131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

İYİ PARTİ SAHİLDE TEMİZLİK YAPTI

7 Haziran 2021, Pazartesi 06:25

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı, Dünya Çevre Günü nedeniyle Türkiye genelinde eş zamanlı olarak organize edilen etkinlik kapsamında Aliağa sahilinde temizlik yaptı.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ve yönetimi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Aliağa Sahilinde çöp toplama etkinliği düzenledi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Aliağa Çevre Politikaları Komisyon Başkanı Hazal Karakaya, “Dünya Çevre Günü kapsamında bugünün önemini ve farkındalığını yaratmak adına genel merkezle koordineli bir şekilde çalışarak sahil ve çevre temizliği yapmayı planladık. Biliyorsunuz ki son günlerde Marmara Denizi’nin ölüyor olması çok gündemde. Vatandaş olarak biz üzerimize düşen görevi yapıp çevreyi korumaya çalışsak da bunun vicdani rahatlığını yaşamış olsak da yine de bunun üzüntüsünün üstesinden gelemiyoruz. Öncelikli hedefimiz halkımızın bu konuda bilinçlenip çevresini temiz tutması. Çünkü yaz ayları geldi. Plaj sezonu açılıyor. İnsanlar kumların içerisine çöplerini gömüyorlar. Hem bunu önlemek için bir farkındalık yaratmak istiyoruz hem de umuyoruz ki denizlerimizin ölmesine sebep olan davranışları gerçekleştiren sorunlu kişilerde bu yanlışlarından derhal vazgeçsinler.” dedi.

Adar: “Diğer partilere de örnek olmasını temenni ediyorum”

Aliağa Sahili’nde gerçekleştirilen çöp toplama etkinliğine İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, İYİ Parti İzmir Doğa ve Çevre Komisyonu Görevlisi Bahadır Gültekin, İYİ Parti Çiğli STK’lardan Sorumlu Başkanı Mustafa Kocaahmetoğlu ve İYİ Parti Aliağa İlçe Yönetimi katılım gösterdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “ Yerelde ve genelde doğru siyaset yapmaya özen gösteriyoruz. Dünya Çevre Günü’nde farkındalık yaratmak için böyle bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Aliağa Sahilimizdeki çöpleri genç arkadaşlarımızla birlikte topladık. Yaptığımız bu etkinliğin diğer partilere de örnek olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı. Sahildeki çöplerin toplanmasıyla etkinlik son buldu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler