131019098
19 Nisan 2024, Cuma

“İZMİR’DE İTTİFAK CANIMIZI SIKIYOR”

7 Ekim 2019, Pazartesi 06:31

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, şahsi sosyal medya hesabından, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yerel yönetim hizmet birimlerine yapacağı atamalara, “İzmir’de ittifak canımızı sıkıyor” diyerek tepki gösterdi.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yerel yönetim hizmet birimlerine yapacağı atamalara tepki gösterdi. Adar, Büyükşehir Belediyesi’nin Ödemiş ve Foça’daki yerel yönetim hizmet birimlerine atanacak isimlerin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) olduğunu öne sürdü. Atamalarla ilgili İYİ Parti’nin fikrinin alınmadığını belirten Adar, yerel yönetim hizmet birimlerinde İYİ Partili bir ismin olmaması noktasında da eleştiride bulundu.

“İYİ Parti’nin fikir ve düşünceleri alındı mı?”

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tepkisini dile getiren Yavuz Adar, “Ödemiş ve Foça’da yerel yönetim hizmet birimlerine atamalar oluyormuş. Diğer ilçelerde olduğunu da biliyoruz. Bu iki ilçenin belediye başkanlığını Millet İttifakı’nın bileşeni CHP aldı. Şimdi merak ediyor ve soruyorum, bu atamalarda İYİ Parti’nin fikir ve düşünceleri alınmış mıdır? Yerel yönetimlerde İYİ Parti’den neden kimse yok? Her iki ilçede ismi geçen şahısların CHP’li olduğu söyleniyor. Merak ediyoruz. Şunu da söyleyeyim, İzmir’de ittifak canımızı sıkıyor.” diyerek tepki gösterdi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler