131019098
23 Nisan 2024, Salı

Kerem Ali Sürekli: “Tunç Soyer haklı”

7 Aralık 2022, Çarşamba 06:08

     


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in geçtiğimiz meclis toplantısında, “İzmir düşman toprağı değil” sözlerine cevap veren AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Tunç Soyer haklı. İzmir, düşman toprağı değil. Bir an önce bu şehrin vatan topraklarında olduğunu ve sorumluluklarını fark edip halka hizmet etmeye başlasalar iyi olur" dedi.

AK Parti İzmir İl Kerem Ali Sürekli, Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları ile İzmir ve ülke gündemi değerlendirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in geçtiğimiz meclis toplantısında, "İzmir düşman toprağı değil" şeklinde ifade kullandığını belirten Sürekli, "Tunç Soyer haklı. İzmir, düşman toprağı değil. Bu nedenle, bir an önce bu şehrin vatan topraklarında olduğunu ve sorumluluklarını fark edip halka hizmet etmeye başlasalar iyi olur. İzmir hizmet bekliyor. Pis koku, trafik, ıslah edilecek dereler, başlanamayan, bitmeyen projeler onları bekliyor." dedi.

“Şehre arpa boyu yol aldıramadı”

Kadifekale'ye "Pagos Pazarı", "İzmir’e özel para ve bayrak" fikirlerinin Tunç Soyer'e ait olduğunu kaydeden Sürekli, "Bir ayağı Yunanistan’daki dostlarının makamında, fotoğraflar çektirerek el sıkışıp dönüyor. Neden, ne için olduğu belli değil. Şimdi, bunun benim söylediğimle ilgisi yok diyecek. Ben, hükümete mesaj verdim diyecek ama bal gibi var. İzmir’in işgali ve kurtuluşunda dahi en büyük rolü oynamış düşmana düşman demezken, hükümeti düşman ilan ediyor. Neden? 3,5 yıldır hizmet etmediği İzmir’e hesap günü yaklaşıyor çünkü. Çünkü hiçbir vaadini yerine getiremedi, şehre arpa boyu yol aldıramadı. Bir tek sorununu çözemedi. Çözmek bir yana, sorunları liyakatsiz, denetim ve takipten uzak, boşverci bir yaklaşımla çığ gibi büyüttü. Halkın İzmir’e hizmet için seçtikleri, kılını kıpırdatmadan sorumlu arayacaklarsa kendilerine dönüp bakacak." Diye konuştu.

“Hayal gibi görünen çok iş başardık”

Saha çalışmalarını arttırarak sürdürdüklerini ve bu konuda il ve ilçe teşkilatı ile giderek aktif hale gelen üyelerin büyük fedakarlığı olduğunu belirten Sürekli, Türkiye'nin 21 yılda kat ettiği mesafeye dikkati çekerek, "Ekonomik ve sosyal kalkınmada dünyada eşi olmayan hızda bir yükselişteyiz. Hayal gibi görünen çok iş başardık. Bugün kendi doğal kaynaklarıyla, yerel ve milli üretimleriyle 'Türkiye Yüzyılı'nı inşa edecek bir ivme yakaladık. Başdanışmanlarını Amerika'dan seçen, onu da telekonferansla halka tanıtan; kendi milleti ve Türkiye şartlarına bu kadar uzak olanların söylemleri dikenlere takılır. Bizim uçak, birilerinin balon dediğini halkımız görüyor, anlıyor. Genelde yapılanları da görüyor, İzmir’e yapılanları da. O balonlar da patlayacak ama AK Parti’nin millete ve memlekete hizmet sevdası sürüp gidecek. Bizim gösterişle, allı pullu vitrinlerle işimiz olmaz. Görünür, tartıya çıkarılır, milletin ihtiyacını karşılayan yatırımlarımıza, projelerimize devam edeceğiz.” Dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler