Kerem Ali Sürekli: “Tunç Soyer haklı”
7 Aralık 2022, Çarşamba 06:08Tweet |
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in geçtiğimiz meclis toplantısında, “İzmir düşman toprağı değil” sözlerine cevap veren AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Tunç Soyer haklı. İzmir, düşman toprağı değil. Bir an önce bu şehrin vatan topraklarında olduğunu ve sorumluluklarını fark edip halka hizmet etmeye başlasalar iyi olur" dedi.
AK Parti İzmir İl Kerem Ali Sürekli, Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları ile İzmir ve ülke gündemi değerlendirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in geçtiğimiz meclis toplantısında, "İzmir düşman toprağı değil" şeklinde ifade kullandığını belirten Sürekli, "Tunç Soyer haklı. İzmir, düşman toprağı değil. Bu nedenle, bir an önce bu şehrin vatan topraklarında olduğunu ve sorumluluklarını fark edip halka hizmet etmeye başlasalar iyi olur. İzmir hizmet bekliyor. Pis koku, trafik, ıslah edilecek dereler, başlanamayan, bitmeyen projeler onları bekliyor." dedi.
“Şehre arpa boyu yol aldıramadı”
Kadifekale'ye "Pagos Pazarı", "İzmir’e özel para ve bayrak" fikirlerinin Tunç Soyer'e ait olduğunu kaydeden Sürekli, "Bir ayağı Yunanistan’daki dostlarının makamında, fotoğraflar çektirerek el sıkışıp dönüyor. Neden, ne için olduğu belli değil. Şimdi, bunun benim söylediğimle ilgisi yok diyecek. Ben, hükümete mesaj verdim diyecek ama bal gibi var. İzmir’in işgali ve kurtuluşunda dahi en büyük rolü oynamış düşmana düşman demezken, hükümeti düşman ilan ediyor. Neden? 3,5 yıldır hizmet etmediği İzmir’e hesap günü yaklaşıyor çünkü. Çünkü hiçbir vaadini yerine getiremedi, şehre arpa boyu yol aldıramadı. Bir tek sorununu çözemedi. Çözmek bir yana, sorunları liyakatsiz, denetim ve takipten uzak, boşverci bir yaklaşımla çığ gibi büyüttü. Halkın İzmir’e hizmet için seçtikleri, kılını kıpırdatmadan sorumlu arayacaklarsa kendilerine dönüp bakacak." Diye konuştu.
“Hayal gibi görünen çok iş başardık”
Saha çalışmalarını arttırarak sürdürdüklerini ve bu konuda il ve ilçe teşkilatı ile giderek aktif hale gelen üyelerin büyük fedakarlığı olduğunu belirten Sürekli, Türkiye'nin 21 yılda kat ettiği mesafeye dikkati çekerek, "Ekonomik ve sosyal kalkınmada dünyada eşi olmayan hızda bir yükselişteyiz. Hayal gibi görünen çok iş başardık. Bugün kendi doğal kaynaklarıyla, yerel ve milli üretimleriyle 'Türkiye Yüzyılı'nı inşa edecek bir ivme yakaladık. Başdanışmanlarını Amerika'dan seçen, onu da telekonferansla halka tanıtan; kendi milleti ve Türkiye şartlarına bu kadar uzak olanların söylemleri dikenlere takılır. Bizim uçak, birilerinin balon dediğini halkımız görüyor, anlıyor. Genelde yapılanları da görüyor, İzmir’e yapılanları da. O balonlar da patlayacak ama AK Parti’nin millete ve memlekete hizmet sevdası sürüp gidecek. Bizim gösterişle, allı pullu vitrinlerle işimiz olmaz. Görünür, tartıya çıkarılır, milletin ihtiyacını karşılayan yatırımlarımıza, projelerimize devam edeceğiz.” Dedi.
(HABER MERKEZİ)

Yılbaşı sezonu, evinizi sıcak ve davetkar hale getirmek için harika bir fırsattır.

Aliağa Belediyesi’nin 2026 yılı için 5 milyar 577 milyon TL olarak tahmin

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Seyhan Öz, yaklaşan

Aliağa Belediyesi ile İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliğinde

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü

İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında

TOBB ALOSBİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde uygulanan proje kapsamında belirlenen

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’da Uzunhasanlar ve Karakuzu mahallelerine

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın başkanı olduğu

ALTO ve ALOSBİ iş birliğiyle düzenlenecek konferansta, vergi denetim süreçlerine

Devrimci Emekliler Sendikası (Dev Emekli-Sen) Aliağa Şubesi, 1. Olağan Genel Kurulu’nu

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanan 8.hafta karşılaşmasında Aliağaspor FK,

İstanbul SEO Ajansı, dijital dünyada işletmelerin başarısını önceleyen bir

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, TCDD ile ortak işletilen

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alp Günay Bayrak, Huracan

İzmir’de yaşayan SMA TİP 2 hastası Zümra bebek için seferberlik

İzmir Valisi Süleyman Elban, yılbaşından bu yana düzenlenen 228 operasyonda

İzmir Gemi Söküm Koordinasyon Grubu, Aliağa’daki gemi söküm

LOGISTECH Fuarı’nda gerçekleştirilen oturumda, Aliağa Limanları’nın

Aliağa Ticaret Odası, Pilz Türkiye ve Bilge Akademi iş birliğiyle düzenlenecek

2026 Mali Yılı Performans Programı ve 2026 Mali Yılı Bütçe Tasarısı, Aliağa

Savunma Sanayii Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen

Menemen’de görevli infaz koruma memuru Gökhan Haskan’ın DMD

Spor ayakkabılar, günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrenin ardından göreve

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 7. haftasında Aliağaspor FK, deplasmanda karşılaştığı Muş

Aliağalı taekwondocular, Arnavutluk'un Başkenti Tiran'da düzenlenen turnuvadan

İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı

Hayat bazen insanın önüne kapılar kapatır, ama o kapıların ardında bambaşka

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Aliağa’ya gelerek

Aliağa’da, Demokrasi ve Kültür Derneği kuruldu. Dernek başkanı Sabahattin

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir’deki