131019098
23 Nisan 2024, Salı

TUNÇ SOYER; “BU İŞİ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

8 Şubat 2019, Cuma 07:22

     


Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı kahvaltı organizasyonu düzenledi. CHP'nin İzmir belediye başkan adayları düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Tunç Soyer toplantıdaki konuşmasında ilçe başkanlarına ve ilçe belediye başkan adaylarına “Bu işi birlikte başaracağız” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, içlerinde CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit’in de aralarında bulunduğu ilçe başkanları ve CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz’ında aralarında bulunduğu belediye başkan adayları katıldı. Yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarını iyice hızlandıran CHP İzmir, belediye başkan adayları ve ilçe başkanlarını toplayarak gelinen süreci değerlendirdi. Toplantıda 31 Mart'a kadar gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalarda değerlendirilirken, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tanju Tosun tarafından seçmen analizleri ve karşılaştırmalı seçim sonuçları hakkında bir sunum yapıldı.

Yeni bir rekora çok yakınız

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer seçim kampanyası için uyum içinde olmanın önemine dikkat çekerek " Bu işi birlikte başaracağız. Açıklanacak projeler, yapılacak çalışmalar için lütfen benimle iletişim içinde olun. Ben sizlerden gelecek tüm davetlere katılmaya çalışacağım. Şimdiden yapacağınız seçim çalışmalarınızda katılmamı istediğiniz tarihleri bana bildirirseniz, ona göre planlama yapabiliriz. İnanıyorum ki büyükşehirde İzmirli hemşerilerimizin vereceği büyük destekle yeni bir rekora imza atmaya çok yakınız. Bu toplantının çok faydalı ve hepimiz için güzel bir başlangıç olduğuna inanıyorum. İzmir sadece İzmirlilerin değil, bu ülkede demokrasi isteyen, eşitlik isteyen, toplumsal barış ve kaynaşma isteyen herkesin. İzmir, arka sıradakilerin umutla takip ettiği bir kent. Bizim belediyecilik anlayışımızla, arka sıradakilere asla unutulmadıklarını, hak ettikleri hizmeti alacaklarını göstermeye kararlıyız. İzmir, eminiz ki kendisine bağlanan bu umutların bir kez daha gerçeğe dönüştüğünü herkese gösterecektir. " ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler