131019098
19 Mart 2024, Salı

CHP SAHAYA İNİYOR

8 Haziran 2021, Salı 06:54

     


CHP İzmir İl Başkanlığı milletvekilleriyle birlikte saha programı hazırladı. İlk hafta mesaisinde 2. Bölge’de aralarında Aliağa’nın da bulunduğu 3 ilçede vekiller ilçe örgütleriyle alanda çalışma yapacak. Vekiller hafta boyunca dönüşümlü olarak pazaryeri, esnaf ve STK ziyareti gerçekleştirecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), tam kapanmanın ardından vaka sayılarının azalmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız verdi. İl başkanlığı, milletvekilleriyle birlikte program hazırladı. İlk hafta programında 2 Bölge’de Kemalpaşa, Menemen ve Aliağa’da 1 hafta boyunca İzmir milletvekilleri dönüşümlü saha çalışması yapacak. İlk hafta mesaisinde 2. Bölge de Kamil Okyay Sındır, Mahir Polat, Kani Beko ve Tacettin Bayır mesai yapacak. Vekillere ilçelerde ilçe sorumluları, ilçe başkanları, belediye başkanları ve meclis üyeleri de eşlik edecek. Saha mesaisinde pazaryeri, esnaf ve STK ziyaretleri yapılacak.

“Esnafımızı, pazaryerlerimizi ve STK’ları gezeceğiz”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “ Milletvekillerimiz Kamil Okyay Sındır, Kani Beko, Tacettin Bayır ve İl Başkanımız Deniz Yücel yarın (Çarşamba) bizimle olacaklar. 11.30’da partimizde toplanıp daha sonrasında esnafımızı, pazaryerlerimizi ve STK’ları gezeceğiz. Sorunları dinleyip çözüm önerilerinde bulunacağız. Saha çalışmalarına ağırlık verip sorunların çözümleri için çabalayacağız.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler