131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

SÜREKLİ İLÇE TURUNDA

8 Temmuz 2019, Pazartesi 06:34

     


AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ilçe gezilerine devam ediyor. Başkan Sürekli ilçe gezilerinde partisinin İzmir'deki kurucuları ve emektarlarıyla buluşuyor.

Göreve gelir gelmez; yönetimini oluşturarak, teşkilatlara yönelik çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; 23 Haziran seçimlerinin ardından partisinin İzmir'deki kurucuları ve emektarlarıyla buluşmalarına hız verdi. Sürekli, Karaburun, Güzelbahçe, Balçova ve Narlıdere'nin ardından Gaziemir ve Karabağlar ilçelerinde partilileriyle bir araya geldi. Kurucu ilçe başkanlarını, yöneticilerini ve kanaat önderlerini evlerinde ve işyerlerinde ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Başkan Sürekli, " Bir ağaç, köklerinden beslenir. Güçlü kökleri olan bir ağacın ise dalı eksik olmaz. Partimizin kuruluşunda ve başarılarında hangi kademede olursa olsun emeği olan herkes; bundan sonra da uzayacak dallarımızın gücüdür. Onların İzmir'i ve memlekete dair görüşleri, önerileri bizim için her zaman önemli olacaktır." diye konuştu. Sürekli; gerçekleştirdiği buluşmalarda partililerine şu sözlerle seslendi; " Kurucularımızla, milletimize hizmete adanmış yolumuzda emeği geçen kadınlarımız, gençlerimiz ve tüm yöneticilerimizle; yani sizlerle güçlüydük, güçlüyüz. Yarına ilişkin hayallerimizin gerçekleşmesinde, İzmir için yapacaklarımızda da sizlerin varlığı ve katkıları le başarıyı yakalayacağız. 23 Haziran seçimi, tam tersine, bizi daha çok motive etti. Şimdi hep birlikte; 2023 hedeflerimize kilitlenerek, ideallerimizi gerçekleştirmek için tek yumruk olmak zamanı.”

“Motivasyonumuzu artırarak yolumuza devam edeceğiz”

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ilçe ziyaretlerinde bölge koordinatörleri ve ilçe başkanlarından performans raporlarını ve önümüzdeki sürece ilişkin görüş ve önerilerin de alırken; Sürekli, konuşmasında şu sözlere yer verdi: " AK Parti, gücünü kişisel makam, mevki aşkından değil; millet ve hizmet aşkından alır. Dirliğimiz ve birliğimiz bundandır. Asla halkımıza hizmet etmek aşkımızdan heyecan kaybetmeyiz. Rehavete de düşmeyiz, pes de etmeyiz. Motivasyonumuzu artırarak yolumuza devam edeceğiz." Başkan Sürekli ayrıca; gerek teşkilat içinde gerekse İzmir için; birleştiren, ayrımsız kucaklayan bir siyaset ve hizmet anlayışına sahip olduklarına dikkat çekti ve İzmir'in sorunlarına odaklanarak çözüm üretme süreçlerini hızlandıracaklarını belirtti.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler