131019098
26 Nisan 2024, Cuma

“ALİAĞA’YI BBG EVİNE BENZETTİNİZ”

8 Ekim 2019, Salı 06:49

     


CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, partililerin sosyal medya üzerinden yaptığı tartışmalara tepki gösterdi. CHP'nin sosyal medyaya malzeme edildiğini söyleyen Cirit, “BBG evine benzettiniz Aliağa’yı koca koca adamlar.” ifadelerini kullandı.

Şahsi sosyal medya hesabında “Susun Artık” başlığıyla bir açıklama paylaşan CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, partililerin sosyal medya üzerinden yaptığı tartışmalara sitem etti. Evinde oturan, gönlünde CHP olan Aliağalıların bu kavgalar nedeniyle her seçimde hayal kırıklığı yaşadığını vurgulayan Cirit yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Susun artık. Dilinden CHP'yi düşürmeyen bütün herkese sözüm. O oraya gitti, bu burada şununla konuştu, filan şurada görüldü... Yeter. BBG evine benzettiniz Aliağa’yı koca koca adamlar.

CHP'nin iktidara en yakın olduğu bu dönemde herkes, ‘Birlik olalım ama benim olduğum yerde’ diyor ve bütün bu tartışmaları sosyal medyadan yapıyor. Konuşmak, anlaşmak, dertleşmek, günah çıkarmak veya affetmek hasletleri yerine sadece Facebook'a güvenip konuşuyorsunuz. Bu yazımı da bu nedenle bu ortamda paylaşmak zorunda kaldım.

Olmaz denileni yapan, Saadet Partisi ve İYİ Parti ile el sıkışıp ortaklık yapan bir genel başkan bile örnek olmuyor mu size? Kaldı ki aynı ideolojiye sahip insanlarız. Devam edin, ayrışın biraz daha, birbirinize iyice düşman olun, bir sonraki dönem bir daha kaldığınız yerden devam edersiniz. Hepi topu kaç kişisiniz. CHP’ye oy veren seçmenlere karşı da mı sorumluluk duymuyorsunuz. Evinde oturan, gönlünde CHP olan Aliağalılar da sizin bu kavgalarınız nedeniyle her seçimde hayal kırıklığı yaşıyor. Varsa birikiminiz, kendinize güveniniz muhatabınızla yüz yüze konuşun. CHP'yi malzeme etmeyin sosyal medyaya.”

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler