131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

CHP SAHAYA İNİYOR

8 Aralık 2021, Çarşamba 07:02

     


CHP İzmir’de, Emek Büroları ve Sendikalardan Sorumlu İl ve İlçe Başkan Yardımcıları saha programı gerçekleştirme kararı aldı. Sahaya inecek olan İl Başkan Yardımcısı Sedreddin Coşkuner ile aralarında Aliağa’nın da bulunduğu 30 ilçe başkan yardımcısının EYT’liler, atanamayan öğretmenler, 3600 ek göstergenin çıkmasını bekleyen vatandaşlar, emekliler ve işçilerin sorunlarını yerinde tespit edeceği kaydedildi.

CHP Emek Büroları ve Sendikalardan Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Sedreddin Coşkuner, görevdaşı olan aralarında Aliağa’nın da bulunduğu 30 ilçe başkan yardımcısıyla il başkanlığı binasında bir araya geldi. Gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Coşkuner ‘’ Yeni il binamızda 30 ilçemizin sendika ve emek bürolarımızdan sorumlu İlçe başkan yardımcılarımızla birlikte fikir alışverişinde bulunduk ve yol haritamızı belirlemiş bulunmaktayız’’ ifadelerini kullandı. Öte yandan toplantıda Coşkuner ve 30 ilçe başkan yardımcısının saha çalışması gerçekleştirme kararı aldığı öğrenildi. Ekibin 3600 ek göstergenin çıkmasını bekleyenler, emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetleri (EYT), atanamayan öğretmenler, emekliler ve işçilerin sorunlarına çözüm önerileri üretmek için sahada çalışacakları gelen bilgiler arasında. Sahada tespit edilen sorunların rapor halinde Genel Merkez’e teslim edileceği öğrenildi.

“Çok verimli bir toplantı oldu”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Uçak, “İlk etapta İzmir’de, atanamayan öğretmenler ile ilgili basın açıklaması yapılacak. EYT’liler ve güvencesiz çalışanlarla ilgili çalışmalarımız olacak. Bu çalışmaların hepsini Aliağamızda da koordineli olarak sürdüreceğiz. Böylelikle sahaya inmiş olacağız. Sorunlar yerinde tespit edilecek. Tarihi belli olmamakla birlikte bir çalıştay, workshop düzenleyebiliriz. Bu çalışmanın yeri Aliağa olabilir. Ama henüz belli değil. Çok verimli bir toplantı oldu. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler