131019098
28 Nisan 2024, Pazar

Demir resmen göreve başladı

9 Haziran 2022, Perşembe 07:05

     


AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı görevine atanan Yaşar Demir, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş’ın kendisine yetki belgesini takdim etmesiyle resmen göreve başladı.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nda, ilçe başkanı Hamdi Erdem ve yönetim kurulu geçtiğimiz Mart ayında görevlerinden istifa etmişti. Erdem’in istifasının alınmasının sonrasında yeni ilçe başkanının belirlenmesi için yoğun çalışmalarda bulunulmuş ancak sonuç alınamamış, Erdem vekaleten partinin ilçe başkanı olarak görev yapmaya devam etmişti. Gelinen noktada partinin yeni ilçe başkanı, bir önceki yönetimde ilçe teşkilat başkanı olarak görev yapan Yaşar Demir oldu.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı olarak atanan Yaşar Demir’e yetki belgesi AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle takdim edildi. Törende AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş'ın yanı sıra önceki dönem AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve AK Partili Aliağa Belediye Meclis Üyesi İbrahim Halil Özer hazır bulundu.

Konuyla ilgili AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Aliağa İlçe Başkanlığına Sn. Yaşar Demir atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Sn. Hamdi Erdem’e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Önümüzdeki günlerde AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirilecek.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler