131019098
29 Mart 2024, Cuma

“VERDİĞİN SÖZLERİ YERİNE GETİR SAYIN BAŞKAN”

9 Temmuz 2021, Cuma 06:17

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Belediye Başkanı Serkan Acar’ın seçim vaatlerinden olan Hürriyet Caddesi üzerine yapılması planlanan Battı-Çıktı Projesi’ni bir kez daha gündeme getirdi. Adar, Başkan Acar’ın söz verip tutmadığını söyledi.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Belediye Başkanı Serkan Acar’ın seçim dönemindeki vaatlerinden olan Hürriyet Caddesi üzerine yapılması planlanan Battı-Çıktı Projesi’ni yine gündeme taşıdı. Projenin gerçekleştirilmesi ve verilen sözlerin tutulması için daha önce de Belediye Başkanı Acar’a ve AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a çağrıda bulunan Adar, konuyla ilgili şahsi sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.

“Üç maymunu oynuyorsun”

Başkan Acar’a verdiği sözleri tutması yönünde çağrıda bulunan Adar, yaptığı paylaşımda, “Sayın Başkan söz veriyorsun, sözünü tutmuyorsun. Eleştirince de köpürüyorsun. Biri sana yanlış yapınca çok ağır cezalandırıyorsun, ama sen yanlış yapınca kör, sağır ve dilsizleri, yani üç maymunu oynuyorsun. Bu hal ve tavır Aliağa’yı iki dönemdir yöneten şehrin sözde babası, abisi, otoritesi olan bir kişiye yakışmıyor. Verdiğin sözleri yerine getir Sayın Başkan. Söz vermek cesur adamın, verdiği sözü tutmak yiğit adamın işidir. Seçimlerden bu zaman kadar 2,5 yıl geçti, Aliağa ile ilgili verdiğin sözleri yerine getir Sayın Başkan. Hayaller gerçeğe dönüşmeli, yalana değil.” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler