131019098
28 Mart 2024, Perşembe

CHP’Lİ VEKİLLER SAHA ÇALIŞMASI YAPTI

9 Ekim 2021, Cumartesi 06:24

     


CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve beraberindeki milletvekili heyeti bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Aliağa’ya geldi.

CHP İzmir İl Başkanlığı, 20 milletvekili ile aralarında Aliağa’nın da bulunduğu 8 ilçede eş zamanlı çalışmalar gerçekleştirdi. İl Başkan Yardımcısı Şener Akdemir’in koordinasyonunda hazırlanan programda, vekillerden oluşan heyete CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke başkanlık etti. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de alan çalışmasında yer aldı. Böke ve Yücel’in yanı sıra Aliağa’da yapılan ziyaretlere CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Tacettin Bayır ve CHP Kırklareli Milletvekili Vehbi Gündoğdu, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, CHP İzmir İl Yöneticileri, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, parti ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri katılım sağladı.

Oğuzhan, “Aliağa’nın bütününü kapsayan bir çalışma yapacağız”

Ziyaret ilk olarak CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’na yapıldı. Burada partililerle buluşan heyet basın toplantısı da düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında ilk olarak CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan konuştu. Oğuzhan, “Aliağa’da genel sekreterimizi, milletvekillerimizi ve il başkanımızı ağırlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün eş zamanlı olarak İzmir’in bazı ilçelerinde ve bizim ilçemizde çalışmalar düzenlenecek. Bu sekiz ilçenin içerisinde bulunmak bize mutluk verdi. Aliağa’nın bütününü kapsayan bir çalışma yapacağız. Ben bu organizasyonu sağlayan herkese sizler adına teşekkür ediyorum. Heyetimize hoş geldiniz diyorum.” Dedi.

Deniz Yücel, “Vatandaşımızla daha fazla bir araya geleceğiz”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel konuşmasına başladı. Yücel konuşmasında, “Bugün İzmir’de iki günlük programımızın startını verdik. İzmir milletvekillerimiz dışında 20 milletvekilimiz ile birlikte iki gün boyunca saha çalışması yapacağız. Bu çalışmanın ana unsuru köy çalışması olacak. Çiftçilerimizle, köylülerimizle üreticilerimizle bir araya geleceğiz. İlçe merkezinde bir takım çalışmalar yapacağız. Bugün Kınık, Bergama, Aliağa ve Menemen’deyiz. Ülkenin durumu ortada bunları tek tek konuşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Buraya gelmeden önce il başkanlığımızda yapılan basın toplantımızda Sayın Selin Sayek Böke birçok sorun ve konuya değindi. Vatandaşımızla daha fazla bir araya geleceğiz. Bizlerle olan milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Selin Sayek Böke, “Bir ekonomik buhranla karşı karşıyız”

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in konuşmasının ardından CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke konuşmasına başladı. Böke, “Bugün önemli bir çalışmanın buluşmasındayız. Çok ağır bir yıkımla karşı karşıyayız. Hepimizin iliklerine kadar hissettiği bir ekonomik buhranla karşı karşıyız. Ama sadece bir ekonomik buhran değil toplumsal barışı ortadan kaldıran, ötekileştiren, toplumu bir gelecek hayalinde buluşturmak bir yana bugün toplumu ayrıştıran bir derin siyasi kutuplaşmayla karşı karşıyayız. Dış politikadan eğitime Türkiye’nin bugününü ve geleceğini şekillendirecek bütün politikalarında iktidarın bilerek ve isteyerek attığı adımlarla karşı karşıyayız. Bu karanlığı biliyoruz. Bu karanlığın içindeki umudu ve aydınlığı yaşatmak için bir aradayız. Biz CHP olarak bir sonraki seçimlerde Türkiye’nin yaşıyor olduğu bu yıkımdan ikinci yeni yüz yılda Cumhuriyetin yeni yüz yıl öyküsünü hep birlikte yazacağımızı biliyoruz. Bunun için İzmir’de yapıyor olduğumuz bu kapsamlı saha çalışması çok önemli.” Şeklinde konuştu. Heyet daha sonra Aliağa’nın merkez ve çevre mahallelerini gezerek vatandaşla buluşup vatandaşın sorunlarını dinledi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler