131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

MAHMUT KOÇ, “HALKIMIZLA KUCAKLAŞMAMIZ DEVAM EDECEK”

9 Kasım 2020, Pazartesi 06:43

     


Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, bir yıllık icraatlarını açıkladı. Başkan Koç, “Halkımızla kucaklaşmamız hiç durmadan devam etti, etmeye de devam edecek” dedi.

Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, 1 yıllık faaliyetlerini basın mensuplarıyla paylaştı. Parti ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıda İzmir depreminden bahsederek açıklamasına başlayan Koç, “İzmir olarak bir deprem yaşadık. Depremde kaybettiğimiz tüm hemşehrilerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı çocuklarımıza ve kardeşlerimize ise bir an önce acil şifalar niyaz ediyorum. Yaşadığımız bu deprem betonlaşma, çarpık kentleşme ve denetimsizliğin en büyük problemimiz olduğunu bir kere daha göstermiştir. Bu sonuçlar hepimizi üzüyor. Giden canlar geri gelmiyor. Bu problem ancak sorumluluk sahibi bir yönetim anlayışı ile çözülebilir.” dedi.

“İnanç ve azimle çalışıyoruz”

Parti olarak bir yıllık süreçte gerçekleştirdikleri icraatları açıklayan Mahmut Koç, “6 Ekim 2019’da devraldığımız milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi İlçe Başkanlığı görevini yönetim olarak sürdürüyoruz. Bu sıkıntılı pandemi döneminde inanç ve azimle çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde milli görüşe hizmet eden kıymetli kardeşlerimizi, cami görevlilerimizi, muhtarlarımızı ziyaret ettik, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Kahvehane ziyaretlerimiz ile partimizin görüşlerini Aliağalı hemşerilerimize duyurduk. Çiftçi kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Basın mensuplarımız ile sürekli iletişim halinde olduk. Engelli kardeşlerimizi hiç unutmadık. Hemşehri derneklerini, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Ev ziyaretleri ve telefon ile arama çalışmalarımız her daim devam etti. Velhasıl halkımızla kucaklaşmamız hiç durmadan devam etti etmeye de devam edecek.” İfadelerini kullandı.

“Zafer inananların ve zafer yakındır”

Saadet Partisi olarak Aliağa’da her yere ulaşacaklarını, her kapıya gideceklerini ifade eden Mahmut Koç, “Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı olarak 9 Şubat 2020 tarihinde Yenikapı'da Saadet Partisi öncülüğünde yapılan Büyük Kudüs Mitingi’ne katıldık. Buraya hangi partiden hangi düşünceden hangi sivil toplum kuruluşundan hangi gruptan olursa olsun herkesi davet ettik. Yüreği Mescid-i Aksa, Kudüs, bağımsız Filistin sevdası ile yanan herkesle bir araya geldik. Milli Görüş Hareketinin sahneye çıkışının 51. yılındayız. 51 yıldır hak, adalet, üretim, kalkınma, şahsiyetli dış politika, önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Düşmanlaştırma ve ötekileştirme değil kardeşlik ve kucaklaşma diyoruz. 51 yıldır bu çizgimizden taviz vermedik. Saadet Partisi olarak ahlak sahibi, adalet isteyen, özgürlük isteyen, hakça paylaşım isteyen Aliağa'daki tüm kardeşlerimizi milli görüşün tek partisi Saadet Partisi'ne bekliyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımıza da inanç ve azimle devam edeceğiz. Köy köy, sokak sokak, cadde cadde her yerde olacağız, her yere ulaşacağız, her kapıya gideceğiz, her eli tutacağız, her yüreğe dokunacağız. Allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun. Zafer inananların ve zafer yakındır.” dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler