131019098
29 Mart 2024, Cuma

Tuğba Oktay Bor, göreve başladı

9 Aralık 2022, Cuma 06:35

     


Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen genel kurulda İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı görevine seçilen Tuğba Oktay Bor, görevi Yavuz Adar’dan devraldı.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığının Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilmiş, partinin ilçe başkanlığına Tuğba Oktay Bor seçilmişti. Bor, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak göreve başladı. Partinin ilçe binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor, İYİ Parti Aliağa İlçe eski Başkanı Yavuz Adar, İYİ Partili Aliağa Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı ve partinin ilçe yöneticileri katıldı.

Adar, “Her daim yanındayım”

Devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, görevden ayrıldığı için duygusal anlar yaşadığını dile getiren Yavuz Adar, “4 Aralık Pazar günü 3. Olağan Kongremizi büyük bir coşkuyla ilçemize ve bize yakışır bir şekilde tamamladık. Toplam 315 delegenin katılımıyla gerçekleşen bir kongre süreci yaşadık. Kongremizin Aliağa’mıza ve İzmir’imize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Pazar günü itibariyle 4 yıldır sürdürmüş olduğum görevimi sonlandırmış bulunuyorum. Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz çalışmaların kısa bir şeridi gözümün önüne geliyor ve bu da duygusallığımıza sebebiyet veriyor. Bundan sonraki bayrak yarışını, uzun dönemdir beraber görev yaptığım, partimizde İlçe Başkan Yardımcılığı yapmış Tuğba Oktay Bor’a teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Siyasette hizmet etmek, bulunduğum ilçede görevlerde bulunmak, gerçekten çok güzel bir duygu. Sizlerin huzurunda kongrede 201 delegenin oyunu alarak seçimi kazanmış olan, kardeşim Tuğba Oktay Bor’a görevi teslim etmek istiyorum. Çıkmış olduğu bu hizmet yarışında her daim yanında olduğumu söylemek istiyorum.” Dedi.

Bor, “Bizleri göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum”

Tuğba Oktay Bor ise devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “ 4 Aralık Pazar günü kongremizi büyük bir coşkuyla tamamladık. Delegelerimizin teveccühleri neticesinde ben ve ekibim önümüzdeki süreçte partimize, ilçemize ve milletimize hizmete layık görüldük. Çok büyük bir gurur benim için. Çünkü çok güzel söylemlerle yürüdük biz bu yolu. Çok çalışacağız dedik, birleştirici olacağız dedik. Yönetim kurulu toplantımız ile ilk icraatlarımıza da başlıyoruz. Mazbatamızı aldık ve resmi olarak görevimize başladık. Bizleri bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum. Sizler bana güç oldunuz. Aliağa’nın ve ülkemizin güzel yarınları için aynı gücü birbirimizden alarak çalışmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu. Konuşmaların ardından Yavuz Adar’a çiçek takdim eden yeni başkan Tuğba Oktay Bor, Adar’a çıktığı milletvekili aday adaylığı yolunda başarılar diledi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler