131019098
29 Mart 2024, Cuma

AK PARTİ İZMİR’DEN İSTANBUL ÇIKARMASI

10 Haziran 2019, Pazartesi 06:12

     


AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, partisinin İlçe başkanları ile bir araya geldi. Sürekli toplantı sonunda, İstanbul seçimleri için 10 günlüğüne İstanbul’a gideceğini açıkladı. Seçim ve bayram ziyaretleri için İstanbul’da olan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın da, İstanbul’da gerçekleştirdiği ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

23 Haziran seçimlerine çok kısa bir süre kala AK Parti İstanbul için yoğun bir mesai harcıyor. Aralarında AK Parti Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Yaşar Aybar’ın da bulunduğu ilçe başkanları ile bir arayan gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, toplantıda İstanbul seçimleri ile ilgili konuştu. Başkan Sürekli, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, “İlçe başkanlarımız İstanbul’a gidip geliyor ve bugün de hep beraber çalışmaları gözden geçirdik. Salı günü de ben 10 kişilik bir grupla İstanbul’a yola çıkacağım ve 10 gün boyunca İstanbul’da olacağım. Eş, dost, akraba ve hemşeri grupları ile orada toplantılar gerçekleştiriyoruz.” İfadelerini kullandı.

“Binali Yıldırım için destek talep ettik”

İstanbul seçimleri ve bayram ziyaretleri dolayısıyla İstanbul’da olduğu için AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin başkanlığında yapılan toplantıya katılamadığını belirten AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın ise yaptığı açıklamada, “İstanbul’da seçim çalışmalarına katıldık. Bayram ziyaretlerinde bulunduk. Hemşerilerimizle görüştük. Kendilerinden seçimlerde destekler istedik. İstanbul’da yaşayan dostlarımızdan, akrabalarımızdan İstanbul seçimlerinde partimizin adayı Binali Yıldırım için destek talep ettik.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler