131019098
19 Mart 2024, Salı

CHP’li gençler Z Kuşağı için sahaya inecek

10 Ağustos 2022, Çarşamba 06:07

     


2023’te seçimlerinde oy kullanacak seçmen sayısının yüzde 16’sı ilk defa sandık başına gidecek olan Z kuşağından oluşuyor. Partiler seçim döneminde bu kitle için özel politikalar geliştirmeye devam ederken, İzmir’de CHP ilk defa oy kullanacak seçmenlerin kapısını çalacak.

Mektup elden verilecek

CHP İzmir Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yapılacak ilk seçimde oy kullanacak gençlere yazdığı mektubu elden teslim edecek. Kemal Kılıçdaroğlu (Demokrat Amcan) imzasıyla yazılan mektupta CHP Lideri, “Unutmayın, siz herkesten daha kalabalık ve kararlısınız. O kalabalıklar içerisinden tek tek seçilmeyi beklemeden, hadi gelin. Birlikte bu ülkeyi yeniden ayağa kaldıralım. Bu düzeni ancak sen değiştirebilirsin, hep birlikte değiştirebiliriz.” ifadelerini kullandı. CHP Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri Ahmet Korkmaz, İzmir’e gelerek gençlik kolları MYK üyeleri, il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticilerine ‘Z kuşağı ile iletişim’ noktasında eğitim verdi. CHP’li gençler, ilk defa oy kullanacak gençlere hem Kılıçdaroğlu’nun mektubunu verecek hem de iletişim kuracak. CHP’li gençler, kapısını çaldıkları Z kuşağının talep ve önerilerini de dinleyecek. Mektuplar önümüzdeki haftadan itibaren gençlik kolları tarafından 30 ilçede dağıtılacak.

“Z Kuşağı bizim için çok önemli”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Orhan, “Z Kuşağı bizim için çok önemli. Gençlere yönelik bu tarz çalışmalarımızı her seçim zamanı yapıyoruz. Eğitimlerimizi aldık. Çalışmanın sonucunda gençlerimizin sorunlarını dinlemiş, çözüm önerilerimizi kendileriyle paylaşmış olacağız. Önümüzdeki hafta çalışmalara başlamayı planlıyoruz.” Dedi.

(ESİN ÇETİN)







 
Son Eklenen Haberler