131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

YILDIRIM: “ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

10 Kasım 2021, Çarşamba 06:21

     


AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ öncülüğünde ’30 İlçe Eş Zamanlı Birim Başkanları Toplantısı’ düzenlendi. AK Parti Aliağa İlçe Birim Başkanlarının da katılım gösterdiği toplantıyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, “Çalışmaya, üretmeye, 2023 hedeflerine yürümeye devam ediyoruz.” Dedi.

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, İzmir’de partisinin birim başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ve aralarında AK Parti Aliağa İlçe Yöneticilerinin de bulunduğu 30 ilçeden birim başkanları katılım gösterdi. Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “İl Kadın Kolları Başkanlığımızın düzenlediği ‘30 İlçe Eş Zamanlı Birim Başkanları Toplantısı’na katılım sağladık. İzmirimizin her köşesine siyasetin zarafetini ve nezaketini götüren AK Kadınlarla 2023 hedeflerimize güçlü adımlarla ilerliyoruz.” Dedi.

“Teşkilat çalışmalarımızı titizlikle sürdürecekler”

Toplantıyla ilgili AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım da bir açıklamada bulundu. Yıldırım, “Çalışmaya, üretmeye, 2023 hedeflerine yürümeye devam ediyoruz. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak 30 ilçemizin yürütme kurulu üyeleriyle eş zamanlı birim toplantılarımızı, ardından İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’nin katılımıyla değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. İlçemizden de birim başkanlarımız görev bilinciyle İl Başkanlığımızda gerçekleşen toplantılara katılım sağladılar. Yürütme kurulu üyesi arkadaşlarımın birimleriyle ilgili yapmış oldukları toplantılarda edindikleri bilgi ve birikimleriyle teşkilat çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceklerine canı gönülden inanıyorum. 2023 hedeflerimize ulaşmak için Aliağalı AK Kadınlar olarak durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler