131019098
28 Nisan 2024, Pazar

SERPİL KEMALBAY’DAN ALİAĞA’YA ZİYARET

11 Ocak 2020, Cumartesi 06:05

     


HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay ve beraberindeki heyet, DİSK Emekli Sen Aliağa Şubesi, Eğitim-Sen Aliağa Temsilciliği ve Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette sorunlar dinlenip çözüm önerileri not alındı.

HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay Aliağa’ya geldi. DİSK Emekli Sen Aliağa Şubesi, Eğitim-Sen Aliağa Temsilciliği ve Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi’ni ziyaret eden Serpil Kemalbay’a HDP Aliağa İlçe Eş Başkanı Gül Ekici, HDP Aliağa İlçe Eş Başkanı Fatih Polatlı eşlik etti. Kemalbay ziyaretlerde, DİSK Emekli Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe, Eğitim-Sen Aliağa Temsilcisi Alp Kuyumcu ve Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü ile görüştü.

“Toplumda kutuplaşma daha da derinleşiyor”

Serpil Kemalbay, DİSK Emekli Sen Aliağa Şubesi ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Sizlerle politik gündemi değerlendirmek ve önümüzdeki dönemde partimizin konferans ve kongrelerini gerçekleştirmek üzere çalışmalarımızı yapıyoruz. O yüzden görüş ve önerilerinizi almak için ziyaret ediyoruz. Partimizde eş başkanlık sistemi var. Kadınlar partimizde eşit bir şekilde yönetime katılıyorlar. Dolayısıyla konferansımızda da büyük kadın konferansı gerçekleştireceğiz. Ocak ayı içerisinde genel konferansımızı gerçekleştireceğiz. 23 Şubat’ta da büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. Bütün bu süreçlerde tabanla, toplumla en geniş şekilde temaslarımızı arttırmak sizlerin görüş ve önerilerinizi almak istiyoruz. Aslında politikayı da çok yakından takip ediyorsunuz. Türkiye’nin Kürt sorunu başta olmak üzere demokrasi sorunlarını halının altına süpürülmeye devam ediyor. Toplumda hem neoliberal kapitalist sistemin getirdiği ağır sömürü koşullarını baskılamak için hem de halkların alevi toplumunun, kadınların, işçi sınıfının emekçilerin talerini bastırmak için toplumda kutuplaştırmayı daha da derinleştiriyor.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN)  







 
Son Eklenen Haberler