DURMAZ’DAN DÜZEYLİ SİYASET ÇAĞRISI
11 Şubat 2019, Pazartesi 06:30| Tweet |
CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, Aliağa’da siyasetin bel altı vuruşlardan kurtulması gerektiğini, bunun için CHP olarak kendi üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.
31 Mart 2019 Yerel Seçimleri yaklaşırken, adaylar da propaganda faaliyetlerini ve siyasi tempoyu yavaş yavaş artırıyor. Geçtiğimiz dönemlerde Aliağa’da yaşanan bel altı propaganda kirliliğinin bu dönemde yaşanmaması gerektiğini, kendisinin ve partisinin bunun için uğraş vereceğini ifade eden CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz “Aliağa’mızı siyasi kirlilikten, edep ve adap dışı üsluptan kurtarmamız gerekiyor. Bunun için her ortamda siyasi mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz ama üslubumuzu çirkinleştirmeyeceğiz” dedi.
“KAVGA VE KÜFÜR SİYASETİNDEN UZAK DURACAĞIZ”
Seçimlere iki aydan daha kısa bir süre kaldığını belirten Durmaz “Rakiplerimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Biz sahada sadece kendimizi ve projelerimizi anlatarak halkımızdan oy isteyeceğiz. Hayallerimizi anlatacağız, nasıl gerçekleştireceğimizi anlatacağız, Aliağa’nın gerçeklerini göstereceğiz. Kavga ve kötü söz siyasetinden uzak duracağız. Hiçbir zaman rakiplerimize hakaret etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz. Aliağa kozmopolit bir şehir. Her kesimden, her görüşten insanın birlikte, huzur içinde, kaynaşmış şekilde yaşadığı bir ilçe burası. Bizim de her görüşe saygımız var. Halkımız bizi seçecekse diğer adaylar kötü olduğu için değil, biz iyi olduğumuz için seçecek. Kimsenin özel hayatı bizim siyasi malzememiz olmayacak; fotomontajlarla, karalama kampanyalarıyla uzaktan yakından ilgilenmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.
“ALİAĞALILAR SİYASİ GERGİNLİK İSTEMİYOR”
Geçmiş dönemlerde yaşananların geçmişte kalması gerektiğinin altını çizen CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz “Aliağa halkı siyasi gerginlik istemiyor. Bizler, siyasetçi olarak kendi üzerimize düşeni yapmalıyız ki, bize inanan, arkamızda duran partililerimize, halkımıza örnek olabilelim. 31 Mart’a kadar bir tek kişinin burnu kanarsa, bunun vebalini hiç birimiz taşıyamayız. Bu nedenle testi kırılmadan, iş işten geçtikten sonra ah vah demeden gereğini yerine getirmeli, siyasi etik sınırları içerisinde bir mücadele sürdürmeliyiz. Biz, propagandamızı sadece Aliağa’yı ilgilendiren konular üzerinden yürütüyoruz. Bundan sonra da bu güne kadar yapılmış hiçbir şeyi inkar etmeden, Aliağa’nın faydasına yapılan her işi, Aliağa’ya faydası dokunmuş her kişiyi saygıyla anarak; göreve geldiğimizde nasıl daha iyisini yapacağımızı anlatacağız.” dedi.
“KIRMADAN, DÖKMEDEN, KÜSTÜRMEDEN SİYASET YAPACAĞIZ”
Yerel seçimlerin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Durmaz “Hepimiz Aliağa’da yaşıyoruz, 31 Mart’tan sonra da Aliağa’da yaşamaya devam edeceğiz, yüz yüze bakacağız. Biz gerçeklerimizi, gerekçelerimizi anlatacağız ve Aliağa halkı içimizden sadece bir kişiyi oylarıyla bu göreve getirecek. Ancak seçilsek de seçilmesek de Aliağa için çalışmamız devam edecek; ortak akılla, ortak bir dille yaşadığımız ilçeyi nasıl daha iyi hale getiririz, bunun kavgasını vereceğiz. Kırmadan, dökmeden, kimseyi küstürmeden siyaset yapacağız. Yarın bizden sonra bu göreve talip olacaklara, bizden sonra geleceklere örnek teşkil edecek bir anlayışla Aliağa’mıza hizmet edeceğiz.” diye konuştu.
(ESİN ÇETİN)

Günümüzde birçok insan, büyük şehirlerin kalabalığından

Kişisel bakım dünyası artık sadece makas ve fırça darbelerinden ibaret

FIBA Europe Cup N Grubu’nun 2. maçında Aliağa Petkimspor, sahasında Casademont

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, iki önemli

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını açıklayan

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 16. hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk

CHP Aliağa İlçe Başkanı Barış Eroğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın

Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Heydar Aliyev, vefatının 22. yılında Aliağa’da

Aliağa Robotik Kodlama Kişisel Gelişim Kursu öğrencileri, Roma’da düzenlenen

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’nın mahallelerinde asfalt yama

Türk rock sahnesinin deneyimli davulcusu Alpay Şalt, enerjisi ve özgün

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil

Aliağa Petkimspor, FIBA Europe Cup ikinci tur N Grubu’nda, İtalya deplasmanında

Esra Yüksel, ilk romanı Suretler İzler Gölgeler ile aile hafızasının

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik kooperatif davasının görülmesine

Enerjisa Enerji'nin iştiraki Eşarj, 15. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Aliağa'daki

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçen ay limanlarda 46 milyon

Milli Eğitim Bakanlığınca, öğrencilere gerçek cihaz ve atölye ortamlarının

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu 13 Ocak

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından, 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin

Aliağalı yüzücüler, Trabzon’da yapılan Türkiye Finali yarışlarını

İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, kuyuların yenilenmesi, Sarıkız

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Cumhurbaşkanı





















