131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

SİYASETE GERİ DÖNECEK

11 Mayıs 2021, Salı 06:49

     


Geçtiğimiz aylarda Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Gürcan Alkan, çeşitli siyasi partilerden teklifler aldığını, önümüzdeki günlerde bu konuda sağlıklı bir karar vereceğini açıkladı.

Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan, Ocak ayında partideki görevinden istifa ettiğini duyurmuş, temiz, düzgün, düzeyli siyaset yapmak istediğini ancak olmadığını ifade etmişti. Alkan, dün yaptığı basın açıklamasıyla, siyasete geri döneceğinin sinyallerini verdi. Çeşitli siyasi partilerden teklifler aldığını kaydeden Alkan, “28 Ocak'ta Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı görevimden kendi isteğim ile istifa etmiştim. Düzeyli siyaset yapmak için çıktığım bu yolda maalesef doğru insanlar ile karşılaşamadım. Ama siyaset yapmaktan da geri kalmayacağımı belirtmiştim. İstifa ettiğim o günden bu yana çeşitli siyasi partilerden kendilerine katılmam yönünde çok ciddi talepler oldu. Ayrıca birlikte istifa ettiğimiz yönetim kurulu üyeleri ve parti üyelerimizin düşünceleri de aynı yönde.” dedi.

“Ailem ve arkadaşlarımla konuştuktan sonra karar vereceğim”

Tarafına yapılan teklifleri en kısa zamanda değerlendirerek basın ve kamuoyu ile paylaşacağını ifade eden Gürcan Alkan, “Gördüm ki düzeyli siyasetin toplumda bir karşılığı var. Bundan çok memnun oldum. Ailem ve arkadaşlarım ile konuştuktan sonra sağlıklı bir karar vereceğimi düşünüyorum. Mübarek Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik eder bu virüs belasının da bir an öce son bulmasını yüce Rabbimden niyaz ederim.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler