131019098
26 Nisan 2024, Cuma

YAVUZ ADAR: “MİLLET İTTİFAKI’NIN RAKİBİ ACAR’DIR”

12 Ocak 2022, Çarşamba 07:03

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Yönetimi, kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltı sonrası açıklamada bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Adar, “Millet İttifakı’nın rakibi Aliağa’da Serkan Acar’dır” dedi.

İYİ Parti Aliağa İlçe Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında bir kahvaltı organizasyonu düzenledi. Düzenlenen organizasyona İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hande Gök, partinin ilçe yönetimi ve ilçede faaliyet gösteren basın mensupları katılım gösterdi. Düzenlenen toplantıda ilk olarak gazetecilerin günü kutlandı.

Yavuz Adar, “İYİ Parti kendi çalışmalarını yürütüyor”

Daha sonra söz alan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, ilçe gündeminde olan konular ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Adar, “İlçemizde İYİ Parti ve basın mensuplarının bağlarının daha da kökleşmesi amacıyla bu gibi programları yapmayı önemli buluyoruz. Aliağa’da Millet İttifakı’nın durumu nedir? Diye merak edilen bir soru var. Geçtiğimiz Belediye Meclisinde de gündeme gelen Sayıştay Raporu ile ilgili İttifak ortağımız olan CHP’den bizimle ortak açıklama talebi ya da bir bilgi paylaşımı olsun, bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz gibi bir düşünce gelmedi. Ama biz Sayıştay Raporu ile ilgili kusurlu maddelerin olduğu ve kusurlu bir sürecin tamamlandığını ortaya çıkardık. İYİ Parti olarak Millet İttifakı’nın ruhuna uygun bir üslup ve tavır ortaya koymaya hep özen gösterdik. Millet İttifakına gönül vermiş seçmeni dumura uğratacak herhangi bir duruş sergilemedik. İttifakımız Aliağa’da çok iyi midir? dersek, tabi ki eksik yanlarımız var. Fakat şuan için partisel olarak bir sorunumuz yok. İYİ Parti Aliağa’da kendi çalışmalarını yürütüyor. Kendi politikalarımızı anlatıyoruz. Millet İttifakı’nın rakibi Aliağa’da Serkan Acar’dır. Lütfen bu sözü herkes doğru tahlil edip anlasın.” Dedi.

Konuşmasına partilerinin de seçim döneminde aday ve aday adayları çıkaracağından bahseden Adar, ilerleyen süreçte bu konularla ilgili genel merkezlerinin göstereceği yolu takip edeceklerini belirtti. Adar konuşmasında Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın seçim vaatlerine de değindi. Acar’ın seçim döneminde vaat ettiği çoğu projeyi hayata geçirmediğini belirterek sözlerini sonlandı.

Sedat Sarı, “Hepimiz için iyi bir yıl olmasını diliyorum.”

İYİ Partili Aliağa Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı ise “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutlamak istedik. Son bir, bir buçuk yıl çok fazla temas kuramadık. Fazla bir araya gelemedik. Bu vesileyle de bir araya gelelim sohbet edelim istedik. Hepimiz için iyi bir yıl olmasını diliyorum. Gününüz kutlu olsun.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler