131019098
19 Nisan 2024, Cuma

İYİ PARTİ KONGREYE HAZIRLANIYOR

12 Şubat 2020, Çarşamba 06:19

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nda kongre tarihi 1 Mart olarak netleşti. Mevcut başkan Yavuz Adar’ın adaylığına kesin gözle bakılırken İYİ Partili Soner Bilgiç de adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nda kongre dönemine yaklaşılıyor. 1 Mart Pazar günü olarak belirlenen kongre tarihinin netleşmesinden sonra mevcut başkan Yavuz Adar’ın adaylığına kesin gözle bakılırken İYİ Partili Soner Bilgiç de ilçe başkanlığı için adaylığını sosyal medya hesabından duyurdu. İlçe başkanının belirleneceği kongre öncesinde açıklamada bulunan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “Delege seçimimiz olmayacak. Resmi olarak Yargıtay’a işletilen üye sayımız dört yüzü geçemediği için delege seçimi yapmayacağız. Partimizin 350 civarında üyesi kongrede oy kullanacak. Soner kardeşimiz aday oldu. Hayırlı, uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum. Demokrasilerde çok adaylı seçimin yaşanması kadar güzel bir şey yok. Çok mutlu oldum. Medeni cesareti gösterdiği için Soner kardeşimizi tebrik ediyorum. İYİ Parti’ye gönül vermiş tüm partililerimizi Mart’ın 1’inde yapılacak kongremize davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“İlçe Yönetimine talibiz”

Adaylık açıklamasını sosyal medya hesabından duyuran Soner Bilgiç ise, “İYİ Parti kurulduğu günden itibaren, aziz Türk Milleti’ne ülkeye dair kaybolmaya başlayan umutlarını ve inançlarını geri vermiştir. Türk Milleti, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye ve onun nezdinde kurmuş olduğu İYİ Parti’ye teveccüh göstermiş, her türlü baskıya ve engele rağmen bağrına basıp Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil hakkı vermiştir. İyi ve cesurlar hareketi olarak gördüğümüz partimize gönül vermiş, çeşitli kademelerde temsil etmiş veya edecek olan bizler şimdi de daha büyük azim ve kararlılıkla daha büyük bir aile olma, kurumsal kimliğimizi daha büyük kitlelere ulaştırmak için bugün de elimizi taşın altına koyma hissiyatıyla Aliağa İlçe Başkanlığı’na ve İlçe Yönetimine talip olduğumuzu kıymetli halkımıza duyuruyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler