131019098
19 Nisan 2024, Cuma

SAADET PARTİSİ ALİAĞA ADAYI TANITILDI

12 Mart 2019, Salı 06:25

     


Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanlığınca düzenlenen birlik ve dayanışma kahvaltısında Saadet Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı olan İsmet Topal tanıtıldı.

Can Restoran’da düzenlenen kahvaltıya; Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şerafettin Kılıç, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan, Saadet Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Saadet Partisi Foça Belediye Başkan Adayı Paşali Feyiz, Aliağa Belediye Başkan Adayı İsmet Topal ve Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Halil Fevzi Özkaplan katılım gösterdi.

Saadet Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı İsmet Topal konuşmasında bu görevi kendisine layık gördükleri için Saadet Partisi’ne teşekkürlerini iletti. Saadet Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı İsmet Topal konuşmasının devamında, ”Belediye Hizmetlerini borçlanmandan yapacağız. Paramızın çoğu kamu kesiminde faizlenme borçlanmasına gidiyor. Biz denk bütçe yapacağız. Kendi işimizi kendimiz yapacağız.” İfadelerini kullandı. İsmet Topal katılımcılara projelerini anlattı.

“Makamlara secde etmek için değil”

Saadet Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı İsmet Topal’ın ardından Saadet Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru bir konuşma yaptı. Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru yaptığı konuşmada yıllar önce Kemal Belediye Başkanılığı yaptığını bu yıllar içerisinde belediye için denk bütçe hazırlattığını ve kimseden faizli para almadan bütçenin kuruş kuruşuna denk geldiğini ifade ederek sözlerine başladı. Mehmet Ali Özüdoğru, Milli Görüş belediyeciliğine ve hizmetlerine özlemle baktıklarını ve bizi beklediklerini ifade etti. Özdoğru, “ Saadet demek hizmet, şefkat, merhamet demektir. Makamlara secde etmek için değil, makamları Hakk’a secde ettirip halka hizmet için yola çıktık.” dedi.

“Rüşvet ve Yolsuzluk olmamıştır”

Saadet Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Özdoğru’nun konuşmasından sonra kısa bir konuşma yapan Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan, Saadet Partisi ülke genelinde 81 il, 922 ilçe, 386 belde olmak üzere toplam 1389 seçim bölgesinin tamamında hiçbir parti ile ittifak yapmadan seçimlere katılan tek parti olduğunu belirterek sözlerine başladı. Hazırbulan,” Vatandaşlarımız belediyelerdeki rüşvetten, adam kayırmadan, liyakatsız insanların görev başına getirilmesinden bıktı. Geçmiş dönemlerde Refah Partili belediyelerin bir tanesinde rüşvet ve yolsuzluk olmamıştır. Biz, belediyecilikte tekrar bu olumsuzlukların önüne geçmek istiyoruz.” diye konuştu.

“Partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağım”

Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şerafettin Kılıç’ın yaptığı konuşmada İzmir’i verimli ve üretken belediyecilikte kenti örnek hale getireceklerini, yandaşı düşünen değil, şehir için çalışan olacaklarını, yolsuzluğa göz açtırmayacaklarını dile getirdi. Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şerafettin Kılıç, emanete asla ihanet etmeyeceklerini ve hizmette adaleti sağlayacaklarını söyledi. Partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağını vurgulayan Kılıç, “Her projemiz ve her hizmetimizde adil davranılacak, israftan kaçınılacak, kazanılmış haklara riayet edilecek. Hizmette gereklilik esas olacak. Kültürümüze, değerlerimize uygun olacaktır. Yatırıma bütçeden daha fazla pay ayıracağız. Şehrimizde istihdam artırıcı yatırımların yapılmasında belediyemiz, imkânları ölçüsünde yardımcı olacaktır.” şeklinde konuşma yaptı.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler