131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Aslanoğlu'ndan Soyer açıklaması

12 Mart 2024, Salı 06:29

     


CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Cemil Tugay'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara ilişkin, "Tunç Bey de diğer arkadaşlarımız da sahada beraber çalışmaları sürdüreceğiz." dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, parti olarak seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam ettiklerini belirtti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 2 günlük program için İzmir'e geleceğini hatırlatan Aslanoğlu, "İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası tarafından ortak düzenlenecek toplantıya iş dünyasının temsilcileri davet edildi. Ardından Bayraklı ve Bornova'da olacağız. Bir sonraki gün Küçük Menderes havzasında seçim çalışmalarını sürdüreceğiz." diye konuştu.  Aslanoğlu, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın açıkladığı tarım projelerinin CHP'li belediyeler tarafından yapıldığını savundu.

“Tunç Başkanı ikna etmemize gerek yok”

Cemil Tugay'ın Tunç Soyer'e yönelik eleştirilerinin sorulması üzerine Aslanoğlu, şunları kaydetti: "Birazdan Tunç Bey ile bir toplantımız var. Bundan sonraki çalışmalarını planlayıp programlayacağımız. Tunç Bey de diğer arkadaşlarımız da sahada beraber çalışmaları sürdüreceğiz. Şu anda İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilimiz sağ tarafımda oturuyor. Tunç Başkanı özel bir şekilde ikna etmemize gerek yok. Tunç Başkan, CHP'li bir belediye başkanımız, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da çalışmalarına devam edecek." İzmir'de birçok noktaya ulaşmak istediklerini vurgulayan Aslanoğlu, Özel'in, kente bir gün daha ayırıp Menemen ve Aliağa hattında bulunan ilçelerde miting yapacağını sözlerine ekledi.

(AA)

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler