131019098
26 Nisan 2024, Cuma

SİYASİLER ONLİNE BAYRAMLAŞACAK

12 Mayıs 2021, Çarşamba 06:05

     


Koronavirüs pandemisi gölgesinde geçecek olan Ramazan Bayramı'nda, Aliağa’daki siyasi partilerin de bayramlaşması online olacak.

Koronavirüsle mücadele kapsamında 29 Nisan akşamı tam kapanmaya giren Aliağalılar, Ramazan Bayramını da yasak kapsamında evlerinde geçirecek. İlçedeki siyasi partiler de bu çerçevede bayramlaşmalarını online ortama taşıma kararı aldı. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve HDP yöneticileri, kısıtlamalar nedeniyle yüz yüze bayramlaşma programı yapamayacak.

AK PARTİ

AK Parti tam kapanma nedeniyle Ramazan Bayramı’nda yönetici ve üyeleri ile bir araya gelemeyecek. AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem online olarak yönetimi ve üyeleriyle bayramlaşacak.

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi ise her yıl düzenlediği bayramlaşma etkinliklerine bu yıl tam kapanma ve pandemi nedeniyle ara verme kararı aldı. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, bu yıl yüz yüze bayramlaşma yapılmayacağını, partililere telefonla ulaşarak bayramlaşma gerçekleştireceklerini açıkladı.

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir de bu yıl pandemi tedbirleri kapsamında yüz yüze bayramlaşma yapmayacaklarını, partililere telefonla ulaşarak bayramlaşacaklarını belirtti.

İYİ Parti

İYİ Parti de bu yıl pandemi nedeniyle bayramlaşamayacak. İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ilçe yönetimi ve üyeleriyle online olarak bayramlaşacaklarını açıkladı.

Saadet Partisi

Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç da ilçe yönetimi ve üyeleriyle online olarak bayramlaşacak.

HDP

HDP İlçe Eş Başkanı Gül Ekici ile HDP İlçe Eş Başkanı Fatih Polatlı da, parti yönetimi ve üyeleri telefonla arayarak bayramlaşacaklarını duyurdu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler