131019098
26 Nisan 2024, Cuma

CEM KAVUR İSTİFA ETTİ

12 Ağustos 2020, Çarşamba 06:59

     


Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur sağlık problemlerini gerekçe göstererek partideki görevinden istifa ettiğini açıkladı. Konuyla alakalı açıklamada bulunan Kavur, “Yorulduk, devam etmeme kararı aldık” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur istifa ettiğini duyurdu. 23 Ocak’ta Genel Başkan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından İzmir İl Başkanlığına atanan Cem Kavur bazı yayın organlarına yaptığı açıklamada istifasının gerekçesi olarak sağlık durumunu gösterdi. Gelecek Partisi İzmir teşkilatının yakın zamanda kongre yapması bekleniyordu. Cem Kavur kongrede aday olmayacağını parti yönetimine bildirmişti.

“Yorulduk, devam etmeme kararı aldık”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kavur, “Yorulduk devam etmeme kararı aldık. İstifamı genel merkeze verdim. Onların kabul etmesini bekliyoruz. Yeni il başkanı adayı birkaç gün içinde atanacaktır. Biliyorsunuz, partimiz ilk kongrelerini yapmaya başlamıştı. Ben zaten kongrelerde de aday olmayı düşünmüyordum. Partimden istifa etme gibi bir durum söz konusu değil. Kararın siyasi açıdan da bir gerekçesi yok. Sadece böyle olmasının daha iyi olacağını düşündüm. Hayırlı olsun.” dedi.

“Biz yolumuza devam ediyoruz”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan bir diğer isim Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan oldu. Alkan açıklamasında, “İl başkanımız sağlık sorunları yüzünden görevinden ayrılmak durumunda kaldı. Partisiyle bağını hiçbir zaman koparmayacağını düşünüyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz. Kongrelerimiz devam ediyor. İlçelerde örgütlenmeye devam ediyoruz. Yakın zamanda il başkanımızın yerine bir partidaşımız atanacaktır.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler