131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

MENEMEN'DE KURA ÇEKİMİ YİNE ERTELENDİ

13 Ocak 2021, Çarşamba 06:36

     


Menemen’de belediye başkan vekilinin belirlenmesi için dün yapılması beklenen kura çekimi yine gerçekleştirilemedi. Salt çoğunluk sağlanamadığı için toplantı bugüne ertelendi.

Menemen’de Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un zimmet ve irtikap iddialarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından gelinen süreçte belediye başkan vekili hala belirlenemedi. Belediye başkan vekilinin belirlenmesi için daha önce 2 kez ertelenen kura çekimi dün yine gerçekleştirilemedi. Menemen Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan olağanüstü toplantıda kura çekiminin yapılması için gerekli olan salt çoğunluk sağlanamadı. Toplantıda 15 belediye meclis üyesi hazır bulundu. CHP grubundan sadece Deniz Karakurt, Mehmet Karabiniş ve Noyan Özkan toplantıya katıldı.

Bugün 14.00’de tekrar toplantı yapılacak

İzmir Valiliği tarafından, kura çekimi yapılana kadar Menemen Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, kura çekimi için bugün (13 Ocak) saat 14.00’de ikinci olağanüstü toplantının yapılacağını açıkladı. Bugün yapılacak toplantıda kura çekimi için 8 belediye meclis üyesinin katılımının yeterli olduğu öğrenildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler