23 Ekim 2024, Çarşamba

Acar: “Önceliğimiz milletimize hizmet”

13 Ocak 2024, Cumartesi 06:52

     


MHP’den yeniden adaylığı kesinleşen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, önceliklerinin her daim millete hizmet olduğunu belirterek, İzmir’de partilerinin üretken belediyecilik anlayışını temsil ettiklerini söyledi.

Daha önce 2 büyükşehir, 12 il ve 41 büyükşehir ilçe belediye başkan adayını açıklayan MHP, önceki gün de 8 il, 40 büyük ilçe, 7 ilçe belediye başkan adayını kamuoyu ile paylaştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın açıkladığı listeye göre Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yeniden adaylığı kesinleşti. Acar, adaylığının kesinleşmesinin ardından Bengü Türk TV’nin canlı yayın konuğu oldu.

“İzmir’de partimizin üretken belediyecilik anlayışını temsil ediyoruz”

Canlı yayında adaylığı ile ilgili değerlendirmede bulunan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “2014 yılından bu yana, sayın genel başkanımızın talimatları doğrultusunda, İzmir’de partimizin üretken belediyecilik anlayışını temsil ediyoruz. Sayın genel başkanımızın takdirleriyle bir kez daha aday gösterildik. Mübarek bir günde, bir kandil gününde adaylığımızın açıklanması da bizi ayrıca mutlu etti. Allah mahcup etmesin, şehrimize hizmet etmek için tekrar yola çıkıyoruz. Şehrimiz için, ülkemiz için mahalli idareler seçimleri hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

“Milletimize hizmetkâr olma noktasında çalışmaya devam edeceğiz”

Belediyecilikte önceliklerinin adalet olduğunu dile getiren Serkan Acar, “Adaletli bir yönetim gerçekleştirmek için gayret içindeyiz. Tüm kesimlere ulaşan, şehrimizdeki halkın yaşam koşullarını kolaylaştıran, yaşam standartlarını artıran, üreten bir belediye olma noktasında 10 yıldır gayret sarf ediyoruz. Hamdolsun halkımız da teveccüh gösteriyorlar ve bu güne kadar bize görev verdiler. Biz de halkımıza ‘önce ülkem ve milletim’ anlayışıyla hizmete devam ediyoruz. Bizim temel anlayışımız şahsımız değil ülkemiz ve milletimizdir. Öncelik her daim milletimize hizmettir. Biz, milletimize hizmetkâr olma noktasında çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler