131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

“Aliağa’mız hak ettiği değere ulaşacak”

13 Mart 2024, Çarşamba 06:03

     


Demokratik Sol Parti (DSP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Hatice Süner, Aliağa’nın sahip olduğu potansiyeli ortaya çıkarmak için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

İzmir’in 30 ilçesinde de kendi adayları ile yerel seçimlere girecek olan Demokratik Sol Parti’de (DSP) saha çalışmaları aralıksız devam ediyor. DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hatice Süner de bu kapsamda ilçedeki temaslarını sürdürüyor. Aliağa’nın sorunlarını yakından bildiklerini dile getiren Süner, partilerinin başarısı için büyük emek sarf ettiklerini vurguladı.

“Projelerimiz hazır”

Aliağa’yı hak ettiği yere getirmek için çalıştıklarını ifade eden DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hatice Süner, “İlçemizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Aliağa’nın sahip olduğu potansiyeli ortaya çıkarmak için projelerimiz hazır. Halkımıza nefes aldıracak projelerimizi hayata geçireceğiz. Göreve gelmemiz halinde ilk önceliğimiz kentsel dönüşüm çalışmaları olacak. İlçemizin kronik sorunlarını çözecek, halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları adım adım hayata geçireceğiz.” Diye konuştu.

“Sıkıntı ve talepleri dinliyoruz”

Projeleri vatandaşların, meslek örgütlerinin ve STK'ların katılımıyla, ortak akıl ve istişare ile hayata geçireceklerini kaydeden Süner, “Gittiğimiz her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaşıyoruz. Ziyaretlerimizde göreve geldiğimizde hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizi paylaşıyor, sıkıntı ve talepleri dinliyoruz. Aliağa’mız sanayisi, tarımı, hayvancılığı, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle hak ettiği değere ulaşacak. " diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler